Image default
Bulvár

Tóth Vera teljesen kiakadt: borzalom, mit műveltek vele a férfiak

Az énekesnőnek elege lett a gúnyos, lenéző pillantásokból, amellyel a férfiak keserítik meg a mindennapjait.

Kisebbségi komplexussal küzd az utakon Tóth Vera. Az énekesnő szerint a férfiak hibája, hogy nem tud az autójával tökéletesen parkolni, pedig egyébként igen gyakorlott és jó sofőrnek tartja magát.

A közösségi oldalán állt ki a női emancipációért a 34 éves énekesnő, akinek elege lett a gúnyos, lenéző pillantásokból, amikkel nap mint nap szembesülnie kell. Vera úgy véli, a férfiak máig megvetik a női sofőröket, s gyakran kétségbe vonják a gyengébbik nem vezetői képességét, ami hatalmas feszültséget szül benne.

„Mindig felbosszant, ha az ellenkező nemű embertársaim fenntartással néznek rám, ha elkezdek egy manővert az autómmal, például parkolok” – tudta meg a Bors Tóth Verától, aki már-már rettegve ül a volán mögé, mert szerinte borítékolható, hogy tiszteletlenül bánnak vele az utakon.

„Ilyenkor sokszor inamba száll a bátorságom, és a gúnyos tekintetektől mindig elbénázom a máskor gyerekjátéknak tűnő gyakorlatot. Vajon miért ne lehetnék én attól még jó sofőr, ha nő vagyok? Szerintem a nőknek is ugyanúgy jár a tisztelet az utakon vezetés közben” – fakadt ki az énekesnő, majd a nőtársaihoz fordult, és megkérdezte, ők tapasztaltak-e hasonlóakat.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A lisztbomba után földre rogyva őrjöngött a valóságshow szereplő

Edit

Sokkot kapott Celine Dion

Edit

Új hírek érkeztek Balázs Fecó betegségéről!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------