Hirmagazin.eu
Főoldal » Tóth Vera kitálalt! Reagált az őt és testvérét ért vádakra!
Bulvár

Tóth Vera kitálalt! Reagált az őt és testvérét ért vádakra!

A tőle meg­szo­kott őszin­te­ség­gel írta le vé­le­mé­nyét arról a rosszul szer­ve­zett jó­té­kony­sági gá­lá­ról, ami­ről hú­gá­val együtt el­vi­har­zott.

Hatalmas vihart kavart, amikor csütörtök este Tóth Vera és Tóth Gabi fellépés helyett felháborodottan távozott egy jótékonysági gáláról, amit a Duna Palotában tartottak. Vagyis csak tartottak volna…

A helyen ugyanis se normális hangosítás, se hangbeállás nem állt rendelkezésre, így a Tóth-lányok rendkívül megalázónak érezték a helyzetet.  Az elmaradt fellépés után Sarka Kata is odamondott a testvérpárnak, ő ugyanis egészen máshogy látta a dolgokat. Szerinte a profi szervezésnél némileg fontosabb volt az, amiért meghirdették az eseményt: a segítség és az összefogás.

Tóth Vera kitálalt! Reagált az őt és testvérét ért vádakra!
Fotó: Facebook

Vera egészen vasárnapig hallgatott a botrányos esetről, most azonban úgy gondolta, itt az ideje, hogy megtörje a csendet. Egy hosszú Facebook-posztban fejtette ki véleményét, hogy elejét vegye a további támadásoknak.

“Amikor odaértünk, nem volt egyetlen ember sem, aki gazdája lett volna az eseménynek. Az egyáltalán nem zavart minket, hogy nem volt megfelelő öltöző, vagy hogy saját költségen taxiztunk, de az, hogy az összes előadó ott tengődött-lengődött tanácstalanul és többszöri felszólításra sem történt semmi a beálláson, az méltatlan volt a családhoz, a közönséghez és hozzánk, előadókhoz is. Egy teljes óra várakozás után feladtuk”

– idézte fel az énekesnő a roppant kínos szituációt és kijelentette, hitelrontásnak tartja az ellenük felhozott vádakat.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ő lenne az új James Bond? Na, ne!

info

Így lehet a legnegatívabb kommentekből is viccet csinálni – VIDEÓ

Edit

Hivatalosan is egy pár Taylor Swift és Calvin Harris!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------