Image default
Bulvár

Tóth Gabi a ta­nít­vá­nyá­tól akar gye­re­ket, össze is köl­töz­tek gyor­san

Sokan fel­kap­ták a fe­jü­ket, ami­kor Fri­de­ri­kusz mű­so­rá­ban Tóth Gabi vá­rat­la­nul be­is­merte, amit addig gőz­erő­vel ta­ga­dott.

Sokan emlékezhetnek az X-Faktor álarcos zenekarára a Shudras-ra, Tóth Gabi mentoráltjai voltak, Gabit morgott is sokat a csapat frontemberével Trap kapitánnyal, akihez aztán, a felröppenő hírek szerint, hamar intim szálak is fűzték.

Tanár néni a kisdiákkal

2015-09-28_082956

Őt szereti Tóth Gabi. Az X-Faktorban csak álarcban láthattuk a Shudras Trap kapitányát. Molnár Tibor eredetileg reklámgrafikusként dolgozott.

De a dolgot sokáig titkolni kellett, a ripost információ szerint azért, mert a fiú boldog (!) párkapcsolatban élt ekkoriban, illetve bizonyos mértékig kellemetlen is lehetett volna, hogy az X-Faktor mentora, a “tanár néni” a “kisdiákkal” kavar.

Friderikusz műsorában, a TV2-n azonban végre megesett a töredelmes beismerő vallomás, miközben furcsa módon néhány hete az RTL Fókusz című műsorában még tagadtak ezerrel! Ott most bizonyára jól megsértődtek, hogy Gabi a konkurenciánál mondta el, mi is az igazság.

Már össze is bútoroztak, jöhet a gyerek

2015-09-28_083412

Gabiból “összezárva” Friderikusszal egyszer csak kibukott az igazság. A sok-sok tagadás, kamuzás után bevallott mindent. Összeköltözött az álarcos zenésszel, sőt már közös gyereket akarnak.

Tibinek nagyon sokat köszönhetek, de a kapcsolatunkat nem szeretném kitenni a nyilvánosság elé, a szerelem miatt. Nagyon szerelmes vagyok, de nem fogunk kézen fogva partikra járni, mert sok kapcsolatomat az tette tönkre, hogy bepillantást engedtem az életembe.

Sőt mi több, Friderikusznak azt is bevallotta, hogy már tervezik a közös gyereket, ami igazi szenzáció.

“Bizakodó vagyok a gyermekvállalással kapcsolatban is, annak dacára, hogy egyszer már a szemembe mondták, hogy nem lehet gyermekem. Később újabb diagnózist állítottak fel, miszerint mégis szülhetek…”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Van itt min­den: A ce­le­bek így par­tiz­nak a Ba­la­ton So­un­don

Edit

Páran végre megkóstolhatták a Jóbarátok lábízű desszertjét (OLvasd el és nézd meg!)

Géza

Palvin Barbinak karácsonykor is melege van: újabb szexi képet posztolt

Edit