Image default
Belföldi hírek

Tóth Bertalan börtönbe zárná a fideszeseket és a családjukat is! Oszd meg!

Tóth Bertalan nem régen, egy pécsi fórumon börtönnel fenyegette meg a fideszeseket (családostul)!

Nemrég azt mondta ez a, Lendvai Ildikóhoz képest ifjú szocialista a pécsi fórumán, hogy

kormányváltás után a személyes szabadsága lesz veszélyben minden Fideszesnek, családostul.

Ajaj…

Bercikém! Tudatmódosító szerek hatása alatt nem szabad ám beszélni a jobb sorsra érdemes pécsiek előtt.

Hogy nem volt tiszta a tudata ennek a szegény pártelnöknek az igencsak gyanús. Eleve, mit személyeskedik a szabadságunkkal kapcsolatban?! Vagy nem arra gondolt, hogy adott esetben 2022-ben nem mehetünk majd el nyaralni? Már úgy személyesen. Céges útra valószínűleg lehet menni, csak személyesen nem szervezhetünk.

Persze mindez csak a kormányváltás után lesz aktuális úgy a fideszesek és a családjuk részére. Kormányváltás. Berci… Maximum akkor, ha veszel egy régebbi Trabantot, vagy Wartburgot. Esetleg egy Moszkvicsot, az úgyis jobban illik a szocialista eszmékhez. Ezekben kormányváltó van.

És valóban! Ha a fideszes ember beül a családdal a Moszkvicsba, ami mondjuk nem egy mai darab, és a kormányváltón nyom egy egyest, akkor bizony az egész família személyes szabadsága kerül veszélybe, mert nem biztos, hogy a szocialista ipar remeke elgurul a balatonaligai Kádár-üdülőig.

Vagy, ami még rosszabb: ez a szegény Berci teljesen tiszta tudattal beszélt és megfenyegetett 2.824.551 embert (ennyien szavaztak a Fideszre tavaly, vagyis tekinthetőek fideszesnek), valamint a gyerekeiket, hogy mindenki mehet a börtönbe. Mindenesetre félni nem kell, mert ez egészen pontosan a köhögő bolha esete…

link: https://ezatuti.blogstar.hu/2019/04/13/toth-bertalan-bortonbe-zarna-a-fideszeseket-es-a-csaladjukat-is/71372/?fbclid=IwA

ezatuti.blogstar

Hasonló hírek

Ma dől el a “magyar” medve sorsa: így várja az ítéletet a Szegedi Vadasparkban

Mazsi

Bevezetik a gyermekek otthongondozási díját

Mazsi

Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz-KDNP szövetsége és ennek tudatában fogunk viselkedni!

Géza