Image default
Bulvár

Tóth Andi elképesztően megváltozott

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, amikor megnyert az X-Faktor tehetségkutató show-műsort, azóta viszont jelentős átalakuláson ment keresztül.

hirmagazin_2015-09-08_082236

Az zenei tehetségkutató lényegében üstökösként robbant be és már első perctől kezdve mindenki imádta a rendkívüli tehetségéért és a személyiségéért. A kicsit bohókás és picit kislányosabb stílus azonban manapság már gyakran csak emlék neki és egy komolyabb, felnőttesebb, nőiesebb stílus felé mozdult el.

Nem rég lett 18. éves, így az RTL Klub egy születésnapi partival is kedveskedett neki, viszont ott sokan meglepődtek Andin. Ide ugyanis már nem a megszokott kicsit rockos stílusban érkezett, a megszokott picit kócos, rakoncátlan fürtjeivel. A haját sötétre festette és kiegyenesítette, amely egyébként már alapjában öregíti egy pár évvel. A ruhája pedig meglehetősen nőies és már-már kirívó volt. Az összhatás nem mellesleg szexi lett, amolyan igazi szívdöglesztő.

A Blikknek a következőket nyilatkozta:

„Bevallom őszintén, amikor reggelente belenézek a tükörbe, és meglátom az új külsőmet, olykor én is elcsodálkozom, de néha vannak olyan alkalmak amikor le kell venni a bakancsot meg a rövidnadrágot. Annyira nem vagyok jártas az ilyenekben, úgyhogy az eladólányokat kértem meg, hogy segítsenek. Velük együtt sikerült ezt a ruhát választanunk. Hatalmas megtiszteltetés Magyarország legjobb színészeivel együtt játszani, főleg úgy, hogy én vagyok az egyetlen amatőr a sorozatban. Igaz, kicsit elpityeregtem magam, amikor kiderült, hogy a szerep érdekében be kell festenem a hajam sötétre, de mára már ezt is megszoktam. Úgyhogy a nyár leginkább forgatással és színházzal telt, kevesebb idő jutott a zenére, de ősszel ismét erre fogok koncentrálni.”

Elmondása szerint egyébként ezúttal a menedzsere ötlete volt, hogy shoppingoljon egy kicsit és vegyen valamilyen elegáns, szexi cuccot erre az alkalomra. Elvégre 18 is csak egyszer életében az ember, így meg kell adni a módját. Ezzel kapcsolatban egyébként reméljük, hogy az a rockos csajszi, akit a műsor ideje alatt megismertünk nem fog eltűnni, mert mi nagyon bírtuk. A karrierjét építgető, immáron felnőtt lánynak a műsor óta már megjelent az első videoklipje is, melynek a címe Legyek én.

A rajongói is természetesen rábukkantak már, így közel 4 hónap után már csaknem fél millióan tekintették meg a youtube videó megosztó oldalon. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta:

„Furcsa volt, hogy ”green háttér” előtt forgattuk a klipet, így sok jelenetben csak a fantáziámra tudtam hagyatkozni.  Reggel kilenctől késő éjjelig dolgoztunk, így a végén már nagyon örültem, hogy levehettem a magassarkút, mert nem vagyok ehhez hozzászokva. Három különböző fantáziavilágba visz el a klip, ami nekem is lehetőséget adott a játékra,  új oldalamat mutathatom meg a közönségnek. Nagy izgalommal vártam végeredményt, mert sok utómunkát igényelt a különleges technikai megoldások miatt.  Az egészet egyben látva nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen egyedülálló klippel debütálhatok. Remélem, a közönség is jól fogadja majd.” 

Ugyanakkor Andiban nem csak zenei tehetségként tekintenek, hiszen szerepet kapott egy új sorozatban. Ez viszont egyáltalán nem elhanyagolható, ugyanis a sorozat egyik főszerepét kapta meg. A sorozatok hamarosan az RTL Klub képernyőjén láthatjátok majd, a címe pedig a Válótársak lesz.

hirmagazin_2015-09-08_082308

Forrás: delina;

Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Borzasztó látvány ahogy Rihanna most kinéz!

Edit

Fél évvel Bochkor után: őszintén mesélt a szakításukról Várkonyi Andrea

Mazsi

Harry herceg bukik Hermionéra – titokban találkozgatnak

info