Hirmagazin.eu
Főoldal » Totál kikészült a férfi, mikor meglátta szerelme titkát
Életmód hírek

Totál kikészült a férfi, mikor meglátta szerelme titkát

Fogalma sincs, mitévő legyen.

Teljesen elkeseredett férfi kért tanácsot egy internetes közösségi oldalon a többiektől. Elkeseredésére nemigen kapott egybehangzó választ…

Párjával már fél éve együtt vannak, sőt két hónapja együtt is élnek. És minden szinte mesébe illően is haladt egészen addig, amíg egy váratlan meglepetéssel nem szembesült.

A lány már korábban is látszott, hogy nagyon kíváncsi természet, azonban soha nem volt ebből probléma, ahogyan abból sem, hogy nem igazán magabiztos. Megértette őt a férfi, hiszen ki nem kapott még élete során sebeket…

Csakhogy egyik nap amikor hazaérkezett, alig hitt a szemének! Párja éppen nyakig elmerült az egyik szekrényben, körülötte pedig kinyitott mappák, kihúzott fiókok és egyéb, kutakodásra utaló jelek tömkelege.

Amikor a fickó megkérdezte, mégis mi történik itt, a nő először magyarázkodni kezdett, majd elsírta magát és bevallotta, hogy kicsit utána akart járni, vajon lapulhat-e bármilyen titok a mélyben, amiről ő nem tud.

A férfi nem borult ki a bizalmatlanságon. Mint meséli, nincsen rejtegetnivalója, nem aggódik azon, hogy bármi terhelőt is találhat partnere. Az viszont nagyon is elbizonytalanította, hogy sokkal labilisabb a szerelme, pontosabban szerelmének bizalma és önértékelése, mint ahogyan az szerinte az egészséges lenne.

A témához hozzászólók szerint segítenie kellene ebben párjának, és boldogok lehetnének együtt. Mások viszont óva intik a kapcsolattól. Lehetetlen helyzet és nincs, akit ne lehetne sajnálni ebben a fájó és emberi történetben.

Forrás: Ripost.hu

 

Hasonló hírek

Meghaladta a 15 ezret a hatósági házi karanténban lévők száma

Géza

Újra elkészült: íme, Magyarország 2018-as boldogságtérképe

Mazsi

Egyre népszerűbb az alkoholmentes sör

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!