Image default
Bulvár

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

Egy fel­há­bo­rító álhír ter­jedt el az in­ter­ne­ten Sarka Ka­tá­ról. Ezért a férje szi­go­rúbb netes tör­vé­nye­ket kö­ve­tel. Csak tá­mo­gatni tud­juk.

Pénteken őrjöngve posztolt Hajdú Péter a Facebookra, miután Sarka Katáról az egyik álhíreket terjesztő oldal azt állította, hogy komoly autóbalesetet szenvedett. A TV2 műsorvezetője teljesen jogosan akadt ki a gusztustalan hazugságok miatt, és a felháborodása nem áll meg annyinál, hogy a közösségi médiában emelt szót a kamuoldalak ellen.

A Borsnak adott interjújában elmondta, hogy a hivatalos szabályozások megváltoztatását követeli. Ennek érdekében minden követ meg is mozgat majd.

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

(Fotó: TV2)

“Szigorítani kellene a törvényt! Az utóbbi években egyre több olyan sértő tartalom jelenik meg az interneten, amelynek a forrása, üzemeltetője ismeretlen. Meg kellene oldani, hogy addig egy oldal se legyen látható a neten, amíg az üzemeltetője be nem azonosítja magát a hatóságoknál. Legyen az természetes személy vagy vállalkozás” – javasolja Hajdú, aki arról nem akart beszélni, hogy feljelentést tesz-e az ügy kapcsán.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sokkoló pletyka: Demcsák Zsuzsa otthagyja a TV2-t?

Mazsi

Hogy került a Halott Pénz-koncert a Balaton közepére? (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Tündéri fotót posztolt kisfiáról Szinetár Dóra, ezt látnod kell

Mazsi