Bulvár

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

Egy fel­há­bo­rító álhír ter­jedt el az in­ter­ne­ten Sarka Ka­tá­ról. Ezért a férje szi­go­rúbb netes tör­vé­nye­ket kö­ve­tel. Csak tá­mo­gatni tud­juk.

Pénteken őrjöngve posztolt Hajdú Péter a Facebookra, miután Sarka Katáról az egyik álhíreket terjesztő oldal azt állította, hogy komoly autóbalesetet szenvedett. A TV2 műsorvezetője teljesen jogosan akadt ki a gusztustalan hazugságok miatt, és a felháborodása nem áll meg annyinál, hogy a közösségi médiában emelt szót a kamuoldalak ellen.

A Borsnak adott interjújában elmondta, hogy a hivatalos szabályozások megváltoztatását követeli. Ennek érdekében minden követ meg is mozgat majd.

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

(Fotó: TV2)

“Szigorítani kellene a törvényt! Az utóbbi években egyre több olyan sértő tartalom jelenik meg az interneten, amelynek a forrása, üzemeltetője ismeretlen. Meg kellene oldani, hogy addig egy oldal se legyen látható a neten, amíg az üzemeltetője be nem azonosítja magát a hatóságoknál. Legyen az természetes személy vagy vállalkozás” – javasolja Hajdú, aki arról nem akart beszélni, hogy feljelentést tesz-e az ügy kapcsán.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Kylie Minogue Frank Sinatrával duettezik

info

Hosszú Katinka és Shane Tusup újra együtt!

Géza

Emiatt pofozta meg Ádámot Éden Beus!

info