Főoldal > Hírek > Szabadidő > Média és szórakozás > Zene, filmzene > Történelmi Rolling Stones-koncert Kubában
Történelmi Rolling Stones-koncert Kubában3

Történelmi Rolling Stones-koncert Kubában

Hirdetés

Több tízezer kubai és rengeteg turista gyűlt össze a Rolling Stones történelmi jelentőségű koncertjére Havannában pénteken. A zenekar a Ciudad Deportiva arénában lépett fel, a belépés ingyenes volt.

 

Történelmi Rolling Stones-koncert Kubában3

“Hello Havanna, jó estét kubai barátaim!” – így üdvözölte spanyolul a közönséget Mick Jagger.

A zenekar a Jumpin’ Jack Flash című dallal kezdte A koncertet, majd következett az It’s Only Rock ‘n Roll (But I Like It).

 

via GIPHY

Úgy érzem, valami megváltozott. Egy másik kultúra eljött Kubába, amivel barátok lettünk. Vannak rokonaink itt is és külföldön is, főleg Amerikában, és szükségünk van rá, hogy a kultúra révén egyesüljünk.

 Sosem gondoltam volna, hogy iylen szerencsém lesz. Felejthetetlen élmény itt nézni a műsorukat.

Nagyon jól érezzük magunkat. Itt van a Rolling Stones! Ez azért van, mert Kuba egyre jobb hely lesz, és egyre többen akarnak ide jönni. Eljött az egész világ, mert itt a világ legjobb zenéjét játsszák. A mai éjjel varázslat és történelem. Sokáig éljen Kuba! Sokáig éljen Kuba!

A Rolling Stones alig néhány nappal az után lépett fel Kubában, hogy az amerikai elnök történelmi jelentőségű látogatást tett Havannában. Barack Obama személyében csaknem 90 év után látogatott amerikai elnök a szigetországba. Ez és a brit együttes fellépése sokak szerint a szocialista ország nyitását jelzi a világra.

Forrás: euronews

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
loading...
tűzvédelem