Image default
Programinfó

Törölték a Bon Jovi két kínai koncertjét

Minden hivatalos magyarázat nélkül beszüntették kedden a jegyek árusítását Jon Bon Jovi és együttese jövő hétre tervezett pekingi és sanghaji koncertjére, amely az első fellépése lett volna Kínában az amerikai énekesnek és zenekarának.
Az énekes két évvel ezelőtt egymillió dollárt adományozott a Sandy hurrikán károsultjainak. Itt éppen autogramot kap egy kislánytól. Fotó: MTI
A belépők árusításának felfüggesztését kínai blogok jelentették, amelyek biztosra veszik, hogy a koncertek politikai okokból elmaradnak. Az együttes “bűne” az lehet, hogy több koncertjükön is szerepeltették a tibeti vallási vezető, a dalai láma képmását.
hirmagazin_2015-09-09_064240
A Maroon 5 amerikai popzenekar júliusra tervezett pekingi koncertjét is azért törölték, mert a zenészek találkoztak a dalai lámával.

A kínai hatóságok nagyon óvatosak azóta, hogy Björk izlandi énekesnő 2008-as pekingi koncertjén Tibet nevét skandálta Declare Independence (Mondd ki a függetlenséget!) című dalának végén.

A bizalmatlan pekingi vezetés elvárja a Kínában fellépő művészektől, hogy előre mutassák be az előadni kívánt dalok listáját – emlékeztet az AFP.

 

Forrás: metropol;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Három napig Gyula lesz az ország “pálinka fővárosa”

info

Télen is tart a balatoni programszezon

Géza

Ismét megrendezik a Csabai Lecsófesztivált

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------