Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán szombaton délelőtt

– tájékoztattott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője

Szabó Szilvia elmondta, a teljes kapacitással üzemelő autópálya-határátkelőhelyen három-, a közúti átkelőnél egyórás várakozási időre számíthatnak a Szerbia felé tartó autósok. Hozzátette: a szabadságukról visszatérők miatt a röszkei közúti átkelőnél egy, az autópálya-határátkelőhelyen fél órát kell várakozni a belépő oldalon.

Az ásotthalmi közúti átkelőnél mindkét irányban egyórás a sor – közölte a szóvivő. Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia felé választhatják a tompaibácsalmásibácsszentgyörgyitiszaszigeti és hercegszántói átkelőket – hívta fel a figyelmet a százados.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Országos összesítő + bűncselekmények és elfogások, eltűnések és keresések

Géza

Döbbenet: hiába bizonygatta az igazát, egy öt hónapos babával a karján szállítottak le a vonatról egy édesanyát Újpesten

Géza

Hétvégi közlekedési prognózis

Géza