Image default
Életmód hírek

Top 6 mozis para!

Már az eleje is szörnyen kezdődik: hosszú és szótlan sorban állás után kínos perceket töltöttetek a büfénél latolgatva, ki fizessen, majd megbotlottál a lépcsőn és kiömlött a mélybe a közös kukorica egyharmada…

Top 6 mozis para!

Ezután véletlenül a bal tizenötös helyett a jobbat választottad és egy felháborodott anyuka igazi helybitorlóként rád zúdítja a világ összes bűnét. A szomszéd a film összes poénját elsüti, a mögötted ülő kisgyerek rugdos, ezek után szinte esélytelen a második randi.

1. Popcorn-para

A mozisprogram kötelező velejárója a pattogatott kukorica: pedig mennyi kellemetlenséget lehetne megúszni nélküle! Kezdve azzal, hogy nem lehet civilizáltan enni – leesszük magunkat és néha a partnerünket is… – de a mohóság akár a randi végét is jelentheti. Nem jelent jót, ha valaki ragadozó mintájára két marokkal tömi a szájába a popcornt.

Megoldás: Egyszerű! Ne ott akarj jól lakni! Ha meg a partner falánk, akkor lássuk be, hogy mi követtük el azzal a hibát, hogy megkínáltuk, így viseljük türelemmel a következményeit is.

2. Az alvás ideje

Teljes katasztrófa és ráadásul nem is a te hibád: még csak öt perc telt el a filmből, de eljövendő életed szerelme úgy tűnik, alig bírja türtőztetni magát –, hogy ne aludjon el. Persze, azt mondták, hogy a történet eleje egy kicsit vontatott, de így soha nem fogja látni az elképesztően váratlan fordulatot!

Megoldás: Sajnos nem garantált, hogy az első randin pont sikerül eltalálni a kedvenc stílusát – de ne aggódj, a helyzet nem menthetetlen. Hagyd, hogy kipihenje magát és javasold neki, hogy „kárpótlásként” legközelebb az ő kedvencével folytatjátok.

3. Can you feel the love tonight?

Már napokkal ezelőtt elképzelted, – mivel előtte már megnézted a filmet – hogy az évezred legromantikusabb jeleneténél – amikor a kemény macsó feláldozza életét szívszerelme miatt – majd óvatosan megfogod a kezét ezzel jelezve kettőtök szenvedélyes összekapcsolódását. Milyen kár, hogy az egyik keze könyékig van a pattogatott kukoricában, a másikkal pedig az üdítőjét szorongatja.

Megoldás: Ne várd görcsösen a tökéletes pillanatot! Ahelyett, hogy kiborítanád a kukoricáját vagy a hosszas készenléti állapottól elzsibbadna a kezed, itt az ideje figyelni a reakcióra és tudni fogod, mikor jött el A Pillanat!

4. Bezzeg a másik pár!

Aki azt hitte, hogy egy randi csupán két személyről szól, hatalmasat tévedett! Hiába minden romantikus előkészület, a moziban biztos találtok egy másik párt, akiknek szintén ez AZ az este. Innentől kezdve elkezdődhet a véres rivalizálás: ki hozott nagyobb kukoricát, ki karolja át hamarabb a párját és összességében kié a tökéletesebb randevú?

Megoldás: Bár felettébb frusztráló, ha látványosan versenyeznek veled, egyetlen dolgot tehetsz, még az elején kizárod őket és arra koncentrálsz, ki miatt vagy ott. Ezzel legyőzhetetlenné válsz!

5. Rémálom a moziban

A randi rémálmok elsőszámúja az a szituáció, amikor éppen minden tökéletesen alakult, majdleül melléd maga az Ördög: az exed. Nincs menekvés a következő másfél órában, csupán reménykedhetsz, hogy nem kezd el mélyreható cseverészést folytatni a partnereddel vagy gúnyosan horkantani minden megjegyzésedre.

Megoldás: Nehéz kivitelezni, de nem lehetetlen. Ahelyett, hogy elkezdesz vele veszekedni vagy ne adj’ isten kikiáltod őt az évezred szökött bűnözőjének, próbáld meg a lehetőséghez mérten leginkább civilizáltan kezelni a helyzeted. Hidd el, neki sem ez volt az álma, de előzékeny viselkedéssel nem csak a randidat mentheted meg, hanem biztosíthatod partneredet az érett hozzáállásodról.

6. Már az elején elromlott minden

Hiába a biztos tippek, ha már az elején el sikerült mindent rontani. Ha a találkozó azzal kezdődik, hogy hosszan álltok egymás mellett a jegypénztár előtti sorban, akkor baj van. Ha még a jó ülőhelyek is elfogynak, mire a pénztárhoz kerültök, akkor meg végképp borul minden.

Megoldás: Ez a legegyszerűbb! 2016 van, már szinte bármelyik moziba tudsz mobillal jegyet venni. A magyar fejlesztésű, ingyenesen letölthető Simple appal kiválasztod a mozit, a filmet, az időpontot, a helyet és csak böksz egyet a fizetéshez. Mozi után meg akár egy taxit is hívhatsz vele és rendelhetsz kaját otthonra, ha tényleg jól sikerült a randi.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Módosul az OKJ – Ezeket feltétlenül tudnia kell, ha szakmát tanulna: lista a szakmákkal, tudnivalók, részletek

Géza

Névnapok március 16.

info

Autósok figyelem! Szórják a gigabírságokat a visszapillantó használata miatt!

Mazsi