Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Tönkretette a rák Farm Dóra életét!
Tönkretette a rák Farm Dóra életét!

Tönkretette a rák Farm Dóra életét!

Hirdetés

A ret­te­gett be­teg­ség majd­nem az egész csa­lád­ját el­vitte, ő maga az ön­gyil­kos­sá­got fon­tol­gatta!

5 év alatt három családtagját temette el Dóra, a Farm első párbajgyőztese. A tragédiák annyira megviselték, hogy három éve még az öngyilkosságot fontolgatta – írja a Blikk.

Életem legszörnyűbb időszaka az apám testvérének betegségével kezdődött. Nagyon kötődtem hozzá és édesapámhoz is, ők voltak a legfontosabb támaszaim.

Tönkretette a rák Farm Dóra életét!

A nagybátyja elveszése miatt érzett gyászt viszont fokozta az újabb rettenetes hír:

Alig telt el egy hónap, amikor kiderült: édesapámnak vastagbélrákja van. Borzalmas volt, azt hittem, elájulok.

Dóra apja két évig küzdött a betegséggel, de végül sikertelenül. A temetés után egy héttel viszont újabb hihetetlen betegségről kellett értesülniük: a bátyjánál bőrrákot diagnosztizáltak!

Ezt már nem tudtam elfogadni. Zsoltit is kezelték, műtötték többször, de nem segített semmi. A halála előtti utolsó hónap maga volt a pokol, olyan fájdalmai voltak, hogy szinte lebénult, tehetetlen voltam

– idézte vissza a fájdalmat a Farm versenyzője.

Volt, hogy csak álltam a konyhában, és teljesen kilátástalannak éreztem az életemet (…) Ám ott vannak a gyermekeim, nem dobhattam el az életem. Beléjük kapaszkodtam a legnehezebb pillanatokban.

– mesélte Dóra, hogy hogyan élte túl az egymás után következő tragédiákat. A műsorba is azért jelentkezett, hogy a gyerekeinek bizonyítson: a jelek szerint sikeresen. Az első párbajából ő került ki győztesen! 

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: