Hirmagazin.eu
Főoldal » Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup
Bulvár

Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup

Az amerikai nagy ívben tesz arra, mi történik Hosszú Katinkával, vagy klubjukkal. Az úszónő férje felelős a szakmai munkáért, de hónapok óta rá se néz a gyerekekre.

A házasságukat nem akarja megmenteni, de közös klubjukért dolgozna együtt Hosszú Katinka Shane Tusuppal. Az Iron Aquatics egyesületet ketten alapították, gyerekek százai iratkoztak be, hogy az olimpiai bajnok módszerei szerint tanuljanak. Erre fel Tusup jelenleg Amerikában henyél a nálunk megkeresett százmilliókkal, még Katinka telefonjaira sem válaszol.

Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup
Tusup hallgat és rejtőzködik

Úgy tudjuk, a sértett amerikai férj három hónapja rá se nézett a gyerekekre, munkatársai vezetik az edzéseket. Katinka pedig egyedül próbál magyarázkodni a szülőknek, akik joggal dühösek: nem ezért választották az Iron Aquaticset… Úgy tudjuk, Katinkának egyelőre sikerült megnyugtatni a hozzátartozókat, akik még türelmesek. De azt maga az úszónő is elismerte: ő jelenleg saját karrierjével foglalkozik, az oktatás Tusup feladata lenne. Ebben a felállásban együtt tudna dolgozni az amerikaival, aki azonban jelenleg elérhetetlen.

Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup 1
Katinka számára már klubja a tét

Pedig korábban napi 12 órát töltött az uszodában, s maga is elismerte, ezt a munkát csak így lehet végezni. Ehhez képest Magyarországon két hónapja nem látták, ha minden igaz, kaliforniai lakhelyén pihen, s nem kizárt, kárörvendően nézi, hogyan semmisülhet meg Katinkával közös klubjuk.

Hogyan tehetné még jobban tönkre feleségét?!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Őszinte vallomás: így vélekedik a házasságairól a magyar színésznő

Mazsi

Videóban vall szerelmi életéről Király Viktor – VIDEÓ

Mazsi

Megszólalt a híres újságíró: “Gyárfás és Friderikusz felszólított, hogy szálljak le a Fenyő-ügyről”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------