Image default
Bulvár

Tömegpánik és halálfélelem: több ezer ember rekedt a szűk utcákban Majka buliján

Több ezren lettek volna kíváncsiak Majkára egy veszprémi bulin, a szervezők azonban biztonsági okokból nem engedték a térre őket.

Nem élvezhette mindenki Majka szombati, ingyenes koncertjét: a veszprémi tér már jóval a kezdés előtt dugig megtelt. Ezt maguk a szervezők is kiszúrták, így a 21.30-kor kezdődő koncertre már 20 órától senkit nem engedtek a térre. Egy, a Borsnak nyilatkozó anyuka szerint háromezer ember rekedt a szűk kis utcákban, ahol neki is halálfélelme volt gyermekével:

„Amikor közölte a rendőr, hogy még kétszáz ember bemehet, simán bejutottunk volna, erre elindult a hátsó sorból, oldalról a nyomás, konkrétan halálfélelmem volt, a gyerek a kezemet fogta, nyomott a tömeg innen, onnan. Hát, ennyit nem ér egy koncert sem, most egy darabig az ilyet kihagyjuk” – idézte a lap.

A történtekkel kapcsolatban a Bors megkereste Majkát is, aki bár büszke volt, nagyon sajnálta a történteket:

– A koncert után értesültünk arról, mekkora tömeg volt kíváncsi ránk, s hogy sokan a színpad közelébe sem fértek. Na­gyon sajnálom, hogy ilyen tömegjelenetek alakultak ki, de a biztonság az első, a szervezők úgy jártak el, ahogy arra szükség volt. Remélem, a jövőben kizárólag olyan koncerthelyszíneken lépünk fel, ahol a szervezők számolnak azzal, hogy nagyobb tömeg lesz jelen.

blikk

Hasonló hírek

Kiderült az igazság: Rendszeresen bepálinkázva lép színpadra Nagy Feró!

Mazsi

Berki Krisztián vissza akarja kapni édesanyját!

Mazsi

Hajdú Péter döntött: nem folytatja tovább Sarka Katával!

Mazsi