Főoldal » Tömegkarambol az M7-esen
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tömegkarambol az M7-esen

Több gépkocsi karambolozott az M7-esen Martonvásárnál. Torlódásra kell számítani az érintett útszakaszon – írta az Országos Katasztrófavédelem honlapján.

HEFEI, CHINA – NOVEMBER 28: (CHINA OUT) A traffic accident site is seen at Hefei-Liuan Freeway on November 28, 2011 in Hefei, China. At least one was killed and more than 30 injured in a 17 vehicles pile-up accident caused by heavy fog at Hefei section of Hefei-Liuan Freeway on Monday morning. (Photo by ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images)

Négy gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 29-es kilométerszelvényénél, Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető irányban.

Az érdi hivatásos tűzoltók megállapítása szerint két autó jelentősen károsodott a ráfutásos balesetben, míg a másik két jármű saját kerekein el tudja majd hagyni a helyszínt. Az egység áramtalanította a két összetört járművet.

A baleset sérültjeit a mentők kórházba szállítják. Az érintett útszakaszon a forgalom irányítás mellett halad, azonban több kilométeres torlódásra kell számítani.

Forrás: MTI, Katasztrófavédelem

Hasonló hírek

Még nincs vége: váratlan fordulat a lúgos doktor és áldozata ügyében!

Géza

Baleset miatt jelentős torlódás az M0-on!

Géza

Ruhákat loptak, keresi őket a rendőrség

Géza