Hirmagazin.eu
Főoldal » Tö­meg­hisz­té­ria tört ki Kor­dáék kon­cert­jén, örjöngő tömeg várta őket! Oszd meg!
Bulvár

Tö­meg­hisz­té­ria tört ki Kor­dáék kon­cert­jén, örjöngő tömeg várta őket! Oszd meg!

Korda György és Ba­lázs Klári elő­ször lé­pett fel a VOLT Fesz­ti­vá­lon, ahol őr­jöngő tömeg várta őket.

A 80 éves, de rendkívül fiatalos Korda Györgynek mindössze egy mikrofonállványra és egy székre volt szüksége ahhoz, hogy élete első Volt Fesztivál-os fellépésén olyan varázslatot vigyen véghez, amihez foghatót fesztiválhoz szokott szemmel és füllel is ritkán tapasztalni.

Balázs Klári oldalán éjszaka, fél tizenkettő körül színpadra lépő Korda már a jelenlétével megbolondította a közönséget, meg sem kellett szólalnia. Ahogy kilépett a takarásból, a koncertre összegyűlt sokezres tömeg ritmusra skandálta: „Gyuri bácsi!, Gyuri bácsi!” Olyan erős hang volt ez, hogy a színpadtól száz méterre álló fesztiválozó – az elmondása szerint – innen tudta meg, hogy a Korda–Balázs Klári duó van már színpadon, mert a zenét nem is hallotta az elképesztő erejű emberi hangorkántól. Nem túlzás azt állítani, hogy egy Fradi–Újpest meccsen lehet hasonló erejű tömeghisztéria.

Az énekes házaspáron látszott, hogy valósággal sokkolta az elképesztő fogadtatás, minden energiájukat beleadták a buliba, és nem tudtak hibázni. Mindegy volt, hogy a Reptér vagy a Mamma-Maria című slágerük csendült fel, a hullámzó tömeg torka szakadtából énekelte velük a dalt.

“Napok óta arról beszélgettünk Gyurival, hogy milyen lesz vajon az első koncertünk a Volton? Úgy tudtuk, hogy ott rockzenét szerető közönség fordul meg, megmondom őszintén, egy picit féltünk attól, hogy mit szólnak majd a mi dalainkhoz – mondta a Borsnak a koncert utáni reggelen, az utazástól még kicsit fáradtan a telefonba Balázs Klári.

A közönség rácáfolt Klárikáék félelmeire, a húsz­évestől az ötveneseken át mindenki együtt énekelt az előadókkal, akik még ekkor is képesek voltak csavarni egyet a bulin: egy szerelmes összenézést követően egy lágy, erotikus táncot lejtettek egymás karjaiban. Ezen a ponton felrobbant a buli.

Minden érintésünk frenetikus választ váltott ki a közönségből – még most is alig hisszük el, ami tegnap történt – áradozik tovább Balázs Klári. – Sok fesztiválos fellépésünk volt már, többek között 10–12 alkalommal jártunk a Szigeten, rendszeres vendégei vagyunk a Kampusz Fesztiválnak Debrecenben, és az ország többi egyetemi városában is színpadon vagyunk. A tegnapi sikerünk elmondhatatlan boldogsággal tölt el mindkettőnket. Az em­berek szeretete akkora ajándék az életünkben és a pályánknak, hogy arra szavakat sem találunk. Semmihez sem hasonlító értéke van ennek – mondta Klárika, majd hozzátette: – Nem vesszük természetesnek a sikert, ez nem jár ki mindenkinek. Nagyon megbecsüljük és értékeljük, hogy megtörténik velünk a csoda. Igazi életelixír ez.

ripost

Hasonló hírek

Veszélyes lehetett – szupersztárok egy átmulatott éjszaka után

info

Valami megváltoztatta Berki Krisztiánt: Mi történhetett Ázsiában?

Mazsi

Rossz hír érkezett Hosszú Katinkáról: vissza lehet ezt még csinálni?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------