Hirmagazin.eu
Főoldal » Tömegével érkeznek határainkhoz a migránsok, és biztosan nem Nyugat-Európába akarnak továbbmenni, ahol az éberek, akik idejében odaérkeztek, már felosztották egymás között az anyaországot.., ott emez migránsok, már csak rabszolgák lehetnek!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tömegével érkeznek határainkhoz a migránsok, és biztosan nem Nyugat-Európába akarnak továbbmenni, ahol az éberek, akik idejében odaérkeztek, már felosztották egymás között az anyaországot.., ott emez migránsok, már csak rabszolgák lehetnek!

Köszönjük rendőreink, katonáink napi áldozatos munkáját, hogy biztosítják részünkre a nyugalmat, ennek a temérdek illegálisan bevándorolni készülő embernek az elfogásával, feltartóztatásával!

Sorosnak és az EU-béli képmutató diplomatáknak az fáj, hogy Magyarországon nincs terrorizmus, itt nyugalom van, ezek az elemek nem tudják az életünket megkeseríteni, nem tudják tőlünk elvenni szeretteinket, nem tudják meggyilkolni anyáinkat, gyermekeinket!

Fáj nekik, mintha izzó vassal égetnék a húsukat, mert már ők is megbánták, hogy beengedték azt a sok rohadék szemétládát, akik gyilkolnak, erőszakoskodnak, gyújtogatnak, rabolnak, lopnak, nem dolgoznak, csak élnek az ő adóikból.

Már visszacsinálnák, megpróbálták többször kitoloncolni az illegális migránsokat, de azok nem akartak elmenni, és nem is mentek el. Ilyen soruk, ahol a gyilkosságért egy év kényszergyógykezelést kapnak, és a “diliházban” videót nézhetnek, ugyan, hol lenne.

.És akkor azt mondják magukban:

“Szemét magyarok, ti nem engedtétek be ezt a sok rohadék migránst? Hát akkor kibaszunk veletek, nehogy nektek jobb legyen, mint nekünk!”

..És gáncsoskodnak, idegesítenek minket, szemétkednek, de megmondom őszintén, ezeket a “terheket” lerázzuk a vállunkról, és nyugodtan alszunk, míg az ő életük állandó rettegés, hogy hol, mikor, ki fog meghalni, kit késelnek meg, kit robbantanak fel, kit erőszakolnak meg, kit rabolnak el, milyen bűncselekményeket-és terrorcselekményeket követnek el, és ezek az átkozott cselekedeteik, kitől veszik el szeretteiket!

Egyétek meg amit főztetek, ide se onnan, se innen, migránsok nem jöhetnek be!

Küldhet Soros bárhányat, amíg Magyarországon ilyen rendőreink, katonáink, nyomozóink, ügyészeink és bíróink vannak, akik egy akarattal ellenállnak a terrorizmusnak és illegális bevándorlásnak, és munkájuk hátterében ez áll: szakmai felkészültség, hivatástudat, hazaszeretet, addig ide egy migráns se teheti be a lábát!

Köszönjük ezt Miniszterelnökünknek, aki kitalálta 10 éve, hogy mi lesz ma, köszönjük meg az őt segítő szakértői kormány tagjainak, köszönjük meg a határt védő rendőreinknek, katonáinknak, azok civil segítőinek, köszönjük meg a belországban dolgozó rendőreinknek, nyomozóinknak, navosainknak, akik helytállnak még létszámhiányban is, hisz a határra sok ember kell, mert sokan jönnek, .. na nézzük csak, hogy fél nap alatt hány migránst küldött Soros!

Újabb embercsempész és négy migráns Pest megyében

Elszámoltatásuk folyamatban van.

Embercsempészt és migránsokat fogtak el

Az M5-ös autópálya egyik pihenőjében ellenőriztek a rendőrök egy járművet, amelyben öt külföldi utazott.

Újabb migránsokat tartóztattak fel Mélykútnál

A külföldieket a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Illegális migránsok Mélykút térségében

A külföldiek jogellenesen jutottak be az országba.

Embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-esen, Tata térségében

Egy román sofőr tizenkét illegális migránst akart jogellenesen Ausztriába szállítani.

Átadták a Baranyában elfogott migránsokat

A magyar rendőrök átadták a horvát hatóságoknak a korábban elfogott illegális migránsokat.

Két határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

..és ez egy gyenge fél nap volt!

COVID-figyelmeztetés a migránsoknak, illegális migránsoknak, illegális bevándorlóknak, embercsempészeknek, terroristáknak:

 

Maradjatok otthon!

Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Figyelem! Ezelőtt ilyen még nem volt Magyarországon! Szeptembertől ingyen kapnak laptopot és internetet a 65 év feletti nyugdíjasok! Ekkor kezdik meg a kiszállítást!

Géza

Illegális migránsok, egész éjjel, több alkalommal próbáltak Magyarországra jutni

Géza

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Kovács Zoltánt!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!