Hirmagazin.eu
Főoldal » Tömeges macskamészárlás
Állatvilág

Tömeges macskamészárlás

macsakaTöbb ezer macskát mészároltak le. Az állatokat nem sokkal azután ölték le kegyetlenül, hogy megmentették őket:, mivel vietnámi éttermekbe szánták különleges csemegének, de szállítás közben megfertőzték egymást, így a hatóságok nem kegyelmeztek nekik.

A macskákat Vietnám fővárosában, Hanoiban találták egy teheruatóba bezsúfolva. Kínából csempészték őket, vietnámi éttermekbe kerültek volna étel-alapanyagnak. A rémült állatok szűk bambuszketrecekben szorongtak, sokukat gazdáiktól lopták el.

Több állat már útközben elpusztult, és a szűkös hely miatt az eleve beteg macskák több egészségest is megfertőztek. A helyi és nemzetközi állatvédők ugyan rögtön felajánlották a segítségüket, hogy otthont találjanak az állatoknak, a hatóságok mégis úgy döntöttek, a fertőzésveszély miatt inkább elpusztítják a macskákat – írta a Daily Mail.

Mindezt azonban úgy tették, hogy esélyt sem adtak az esetleg egészséges jószágoknak, ráadásul a macskákat kegyetlen módon ölték meg: élve összezúzták őket, majd a testeket elégették.

„Megdöbbentem a történteken. Megkérdeztem, mégis miért tették ezt, de a tisztviselők ragaszkodtak hozzá, hogy szabályosan jártak el, mivel a macskáknak nem voltak egészségügyi papírjaik” – mondta egy állatvédelmi egyesület vezetője, Le Duc Chin.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Forrás: greenfo; Képek: greenfo;

Hasonló hírek

Életveszélybe sodorta magát a férfi, aki kiskutyának hitte a medvebocsot

Géza

Visszatérő gólyák Hajdú-Biharban

info

A kutyák képesek a mentális időutazásra

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------