Főoldal » Tom Hanks nem érti a fiát, de mellette áll: ez a jó apa dolga
Bulvár

Tom Hanks nem érti a fiát, de mellette áll: ez a jó apa dolga

2015 02 25 214510
Forrás: nydailynews.com | 2015. 02. 25. 16:41:00

Az Oscar-díjas filmsztár egyáltalán nincs oda fia rapszövegeiért, nem sok jót tud mondani róluk.
Tom Hanks egyáltalán nem rajongója a rapszövegeknek, magától a zenei irányzattól is nagyon távol érzi magát. Ezért aztán legkisebb fia Chester Hanks alias Haze munkásságát sem tudja igazából értékelni.

“Őszintén szólva nem állítanám, hogy szeretem ezeknek a szövegeknek a nyelvezetét, de hát ez a stílus nemcsak az övé, hanem sok más ember sajátja is” – jelentette ki Hanks az American Spirit Awards átadóján a minap.

Együtt a Hanks család: Tom Hanks és fia, Chester Hanks a legelső sorban mosolyognak. (Fotó: Facebook)

A 24 éves Chester fiatal kora ellenére már túl van többek között egy elvonókúrán is, mivel tavaly eléggé kemény drogokkal került kapcsolatba. A színész most roppant büszke a fiára, hogy túl van a nehezén, és hogy úgy döntött, kezd valamit az életével. Hanks szerint sok kölyök ebben a zenei iparban csak azt várja, hogy egyszer majd valaki rácsörög, gyere, dobjunk össze egy jó számot, de az ő fia nem ilyen. Chester szerinte nagyon elkötelezett, teszi a dolgát, nem várja meg, hogy felfedezzék, hanem tesz is érte, hogy bekerüljön a legjobbak közé.

Tom Hanksnek van egyébként két nagyobb gyermeke is. Colin, aki szintén színész, valamint Elizabeth, aki pedig íróként tevékenykedik, legifjabb testvérükkel egyetemben mindig kikérik apjuk véleményét. A sztárapuka sosem mondta meg, mit hogyan csináljanak gyerekei, de azért szívesen mond véleményt egy-egy munkájukról, még ha nem is tudja értékelni. Ettől függetlenül mindegyikük mellett ott áll teljes mellszélességgel, mert a színész szerint ez a jó apa dolga.

Hasonló hírek

11 éves és heti ezer fontot keres

info

600 ezer forintért árulja szüzességét egy férfi

info

Demcsák Zsuzsa felmondott, maga jelentette be a hírt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------