Image default
Bulvár

Tolvajt fogott Serena Williams

Bátorságról adott tanubizonyságot a napokban a világ jelenlegi legjobb teniszezőnője. Elcsenték a telefonját egy san franciscoi étteremben, de a teniszező azonnal a tolvaj után rohant és elkapta.

Tolvajt fogott Serena Williams

Az amerikai hírportálok beszámolója szerint a világranglistát vezető teniszezőnő egy kínai vendéglőben ült, mellette volt a telefonja, miközben arra lett figyelmes, hogy egy férfi álldogál hosszasan az asztala közelében. Arra gondolt, hogy a WC-hez állhat sorban, majd egyre furcsábban érezte magát és fél szemmel a férfit figyelte – írja Serena Williams Facebook-posztja nyomán a CNN.

A férfi aztán megragadta a 34 éves teniszsztár telefonját és a kijárat felé kezdett rohanni, ám Williams utánaugrott, azt kiabálva: „Úristen, az a pasas elvette a telefonom!” Williams nem volt rest, futva utolérte a tolvajt, aki azzal védekezett, hogy rossz telefont markolt fel. Amikor a teniszezőnő visszakapta telefonját, megtapsolták az étterem vendégei. Az ABC News televizió közölte a biztonsági kamerák felvételét, melyen jól látható az egész eset. Serena Williams többek között ezt írta posztjában:

„Büszke voltam. Megmutattam minden férfinak ott bent, hogy kezelni tudom a zaklatásokat és más férfiakat – győzelem volt ez a nőknek! Szuperhős voltam? Lehet, hogy igen Gyors, rugalmas, erős vagyok, megvannak a vezetői képességeim és kezelni tudom a váratlan helyzeteket. Sose adjuk fel, csak azért mert nők vagyunk, ne fogadjuk el az áldozat szerepét, legyünk hősök- ” szólította fel a nőket a teniszcsillag.

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Gáspár Győző olyasmit tervez, ami még tőle is meglepő – VIDEÓ

Mazsi

Király Viktor lehet Amerika legújabb felfedezettje + VIDEÓ!

Edit

Sminkbaki a javából: ennyi erővel lisztben is hempereghetett volna

info