Főoldal » Többfajta kábítószer került elő – videó
Belföldi hírek

Többfajta kábítószer került elő – videó

A dabasi rendőrök elfogták a terjesztőt.

A  Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai egy bejelentés alapján, még 2019. december 23-án elfogtak egy 18 éves helybéli fiút, mert a megalapozott gyanú szerint a fiatal a környezetében kábítószert terjesztett. A rendőrök M. Márkot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt őrizetbe vették, majd indítványozták letartóztatását, melyet a bíróság 2019. december 25-én elrendelt.

A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy M. Márk egy inárcsi férfitől szerezhette be a különböző kábító és pszichoaktív szereket. A rendőrök 2020. január 14-én kutatást tartottak a 22 éves férfi házában, ahonnan több mint 2000 gramm zöld színű növényi törmeléket, 49 darab tablettát, kábítószergyanús fehér port, valamint feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben több mobiltelefont és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

H. Zoltánt a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Zoltánnal szemben – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

police.hu, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyarország megakadályozta az ENSZ migrációs csomagját

Géza

Ötven év ácsorgás után „elszállt” a gőzmozdony

Edit

Hivatalosan is megkezdődött az EP-kampány

Géza