Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Több tucat határsértő és egy embercsempész akadt fenn rendőreink rostáján! Oszd meg!

Békés megyében a rendőrök elfogtak egy budapesti férfit, aki segített illegálisan átjutni húsz irakinak Romániából Magyarországra. A rendőrök előállítják az embercsempészt és a határsértőket. (2019. 01. 04., p – 01:24, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Békés megyében a rendőrök elfogtak egy budapesti férfit, aki segített illegálisan átjutni húsz irakinak Romániából Magyarországra. A rendőrök előállítják az embercsempészt és a határsértőket.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. január 4-én 0 óra 15 perc körül, Mezőhegyes külterületén ellenőriztek egy kisteherautót és annak vezetőjét, egy budapesti férfit.

A jármű rakterében a határrendészek tizenhét férfit és három nőt találtak. A határsértők, akik magukat iraki állampolgárnak vallják, nem tudják hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

A rendőrök a jármű vezetőjét embercsempészés bűntett gyanúja miatt előállítják  a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol a 20 iraki határsértőt is meghallgatják.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Bűnmegelőzés és balesetmegelőzés! Tegyünk együtt a jobb közbiztonságért és az európai közlekedési kultúra kialakításáért! Aki szeretne tenni, csupán ossza meg e cikkeinket! (www.hirmagazin.eu; -bg-).. (+videók)

Géza

Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a kecskeméti törvényszék a volt főpolgármester-helyettest

info

Édesanyja végignézte, ahogy Gábor kivégezte szerelmét

Mazsi