Hirmagazin.eu
Főoldal » Több tízmillióval vágták át Bódi Csabit: durva, ki művelte ezt vele
Bulvár

Több tízmillióval vágták át Bódi Csabit: durva, ki művelte ezt vele

Bódi Csabit egyik bizalmasa verte át és csalt ki tőle több millió forintot.

Nagy árat kellett fizetnie Bódi Csabinak azért, hogy megtanulja, nem minden barát igaz és őszinte, aki a kegyeibe akar férkőzni. A mulatós zenészt ugyanis nemrégiben épp az egyik bizalmasa rövidítette meg több tízmillió forinttal, ami egy pillanat alatt észhez térítette.

Fotó: Instagram

„Kitártam a lelkem annak az embernek. Testvéremként szerettem, tiszteltem és becsültem. Vakon megbíztam benne, minden titkomat elmondtam neki, és azt hittem, számíthatok rá” – panaszolja a Borsnak Bódi Csabi, akinek öt év ismeretség és két év közös üzletelés után kellett rádöbbennie, hogy szélhámosra fecsérelte a barátságát.

„Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, privát jellegű üzletelésről volt szó. Néhány év leforgása alatt bukott ki, hogy húszmillió forinttal vert át az, akit a lelki társamnak hittem. Rám haragította az embe­reket, bemocskolt, foltot ejtett a becsületemen. Hatalmasat csalódtam benne, nagy dárdát szúrt a szívembe, pedig tudhattam volna, hogy nem lehet akárkiben megbízni – meséli az énekes. – 2002-ben már megjártam egyszer. Akkor egy másik barátom vert át több mint tízmillió forinttal. Akkor megfogadtam, hogy nem bízom meg mindenkiben, de úgy látszik, nem tudtam úrrá lenni a naiv jóhiszeműségemen. Újra közel engedtem magamhoz valakit, és újra csalódnom kellett. A legszebb az egészben, hogy még ezek után sem tudok haragot tartani: noha soha nem keresném a társaságát, de ha nyitni akarna felém, és azt látnám, hogy őszintén megbánta, amit tett, akkor felül tudnék emelkedni a történteken. Csak egyet sajnálok, hogy ezt az összesen több mint harmincmillió forintot a gyermekeim elől vette el” – mondja a lapnak a mulatós zenész, aki kellemetlen kálváriájáról a Life TV Nyugi köztünk marad! című műsorában is beszámolt.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ryan Reynolds képregény izmokat gyúrt

Edit

Kitudódott, nőket vert a Viszkis

Mazsi

Koós János eltűnt feleségét keresi

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------