Főoldal » Több tízmillióval vágták át Bódi Csabit: durva, ki művelte ezt vele
Bulvár

Több tízmillióval vágták át Bódi Csabit: durva, ki művelte ezt vele

Bódi Csabit egyik bizalmasa verte át és csalt ki tőle több millió forintot.

Nagy árat kellett fizetnie Bódi Csabinak azért, hogy megtanulja, nem minden barát igaz és őszinte, aki a kegyeibe akar férkőzni. A mulatós zenészt ugyanis nemrégiben épp az egyik bizalmasa rövidítette meg több tízmillió forinttal, ami egy pillanat alatt észhez térítette.

Fotó: Instagram

„Kitártam a lelkem annak az embernek. Testvéremként szerettem, tiszteltem és becsültem. Vakon megbíztam benne, minden titkomat elmondtam neki, és azt hittem, számíthatok rá” – panaszolja a Borsnak Bódi Csabi, akinek öt év ismeretség és két év közös üzletelés után kellett rádöbbennie, hogy szélhámosra fecsérelte a barátságát.

„Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, privát jellegű üzletelésről volt szó. Néhány év leforgása alatt bukott ki, hogy húszmillió forinttal vert át az, akit a lelki társamnak hittem. Rám haragította az embe­reket, bemocskolt, foltot ejtett a becsületemen. Hatalmasat csalódtam benne, nagy dárdát szúrt a szívembe, pedig tudhattam volna, hogy nem lehet akárkiben megbízni – meséli az énekes. – 2002-ben már megjártam egyszer. Akkor egy másik barátom vert át több mint tízmillió forinttal. Akkor megfogadtam, hogy nem bízom meg mindenkiben, de úgy látszik, nem tudtam úrrá lenni a naiv jóhiszeműségemen. Újra közel engedtem magamhoz valakit, és újra csalódnom kellett. A legszebb az egészben, hogy még ezek után sem tudok haragot tartani: noha soha nem keresném a társaságát, de ha nyitni akarna felém, és azt látnám, hogy őszintén megbánta, amit tett, akkor felül tudnék emelkedni a történteken. Csak egyet sajnálok, hogy ezt az összesen több mint harmincmillió forintot a gyermekeim elől vette el” – mondja a lapnak a mulatós zenész, aki kellemetlen kálváriájáról a Life TV Nyugi köztünk marad! című műsorában is beszámolt.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Liptai élete most tökéletes!

info

Bomba alakja a múlté: meghízott és a ruhája is szűk volt

info

Konyhapecérnek állt TolvaiReni, Puskás Peti és Miskovits Marci

info