Főoldal » Több százezren követik a magyar sztártiniket: kirohadó fogak, idióta tánc kell a sikerhez – videók
Bulvár

Több százezren követik a magyar sztártiniket: kirohadó fogak, idióta tánc kell a sikerhez – videók

A TikTok napjaink leggyorsabban fejlődő social média platformja, amelyet már több mint egymilliárdnyian töltöttek le, így a közösségi média appoknak azon elit klubjába tartozik, ahová csak a legnagyobbak kerülhetnek be.

A 15 másodperces videók készítésére és megosztására alkalmas appot főképp a 10-25 éves korosztály használja, akik valami jóval dinamikusabbat keresnek a Facebooknál. A korábban musical.ly néven ismert applikáció az elmúlt hónapokban több letöltés produkált az Egyesült Államokban mint a YouTube, a Facebook vagy az Instagram. De nemcsak a tengerentúlon, hanem itthon is óriási népszerűségnek örvend a tinik körében: a hazai sztárok közül sokan már több százezer rajongót tudhatnak magukénak.

Az alkalmazás lényege, hogy a felhasználók 15 másodperces videókat készítenek és osztanak meg. Ezek néha egy rövid történetet mesélnek el, máskor a felhasználók csak zenére vagy előre felvett szövegre tátognak és táncolnak. Az applikáció úgy definiálja magát, hogy a TikTok „az időnek az a része, amelyben nem kell jól viselkedni.”

De mégis minek köszönheti népszerűségét az app, és mi kell ahhoz, hogy valaki népszerűvé válljon ezen az új platformon, aminek a neve alig néhány hónapja forog a köztudatban, azonban már most úgy emlegetik, mint az alkalmazás, amely hamarosan letaszíthatja a Facebookot a trónról. Most összegyűjtöttük nektek a legmenőbb külföldi és hazai Tik Tokerek és a legfelkapottabb videói közül szemezgettünk, hogy kicsit közelebb kerüljünk a kérdés megválaszolásához.

A videókat, amelyek valóban elképesztőek, itt nézhetitek meg!

https://noizz.hu/szines/tobb-szazezren-kovetik-a-magyar-sztartiniket-kirohado-fogak-idiota-tanc-kell-a/h13v6tb?utm_source=right-offer-box&utm_medium=right-offer-box&utm_campaign=right-offer-box

A videók megtekintése után sokakban jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ebben mégis mi a szórakoztató, miért örvend ekkora sikernek mind az app, mind ezek a fiatalok. A chinabrands.com-nak nyilatkozó szakértő szerint manapság a fiatalok már egyre kevesebbet képesek figyelni, egy 5 perces YouTube videót is alig tudnak végignézni. A TikTok pont erre nyújt alternatív megoldást, ugyanis 15 másodpercet még a legsúlyosabb figyelemzavarban szenvedő tini is végig fog nézni.

Mindemellett az Instagramhoz hasonlóan, itt is lehet szerkeszteni és filtereket adni a videókhoz, ami szintén növeli a vizualitásélményt, és nem mellesleg bárkiből percek alatt sztár válhat, ugyanis a “siker ráta” a TikTokon a legmagasabb. Ez azért van mert még viszonylag újkeletű dolog, másfelől az alkalmazás algoritmusa is úgy van megalkotva, hogy a lájkoknak, kommenteknek, és megosztásoknak köszönhetően egy ilyen videó rengeteg emberhez eljuthat nagyon rövid időn belül.

És, hogy már itthon is mekkora a sikere, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a 2018-ban történt eset, amikor a rendőrség vetett véget egy TikTok-os közönségtalálkozónak, mert tinik ezrei taposták össze egymást egy közös képért szeretett tiktokerjükkel. És ez még nem minden: ezen felbuzdulva most vasárnap megrendezik az első magyarországi TikTok Fesztivált

noizz

Hasonló hírek

Az apját küldte a kutyáért a kozmetikushoz: nem sejtette, hogy így jön haza

Géza

Álmukban sem gondolták volna: egyszerre szült anya és lánya

info

Szerelmi viszonya volt II. János Pál pápának?

Mazsi