Hirmagazin.eu
Bulvár

Több száz milliós vagyont osztott szét egymás közt a válófélben lévő Lagzi Lajcsi és felesége: a 17 szobás villa marad a zenész otthona..

Több száz milliós vagyonon osztozkodott a válófélben lévő Lagzi Lajcsi és felesége. Az egykori házaspár már alá is írta azt a dokumentumot, amely megszünteti a közös vagyonközösséget. A hatalmas családi birtok Lajcsié lett.

Válik Lajcsi

Amint arról médiánk is beszámolt, Lagzi Lajcsi a napokban egy tévéműsorban jelentette be, hogy elválik feleségétől. A trombitás szerint az évek óta húzódó bírósági ügyei miatt ment tönkre a házassága.

Közlemény is megerősítette a válást

„Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék. Válásunk okairól, kapcsolatunkkal kapcsolatban nyilatkozni nem kívánok, egyben kérünk mindenkit, hogy mindezt kellő komolysággal tartsa tiszteletben” – írta a válást megerősító közleményben a zenész.

Megegyeztek a vagyonról

A hírek szerint Lajcsi és Boglárka már meg is egyezett a több száz millió vagyon elosztásáról. „A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házassági közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot” – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.

Bogi céges érdekeltségei megszűntek

A vagyonon túl a cégeik ügyében is született megállapodás: Boglárka tulajdonrészeit már korábban rendezték, a társtulajdonosok kivásárolták őt, az utolsó közös vállalkozásban tavasszal szűnt meg az asszony érdekeltsége.

Erről Te sem maradhatsz le!

A lap azt írja, a zenész cégekkel kapcsolatos tavalyi bevétele ugyanezen adatbázis szerint közel 150 millió forint, ehhez jönnek még a házaspár évtizedek alatt megszerzett ingóságai, így valóban komoly összegről van szó, több száz millió forintot kellett megosztani.

Lajcsié a 17 szobás villa

Lajcsi a boldogasszonypusztai birtokon marad. A 130 hektáros területen halastó és csónakház is van. Maga a villa 17 szobás, plusz 5 szobás vendégház és személyzeti épület is található a birtokon.

Megkongatta a vészharangot

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta két évvel ezelőtt Lajcsi a Borsnak.

Több tízmillióval károsította meg a szolgáltatókat

Az ügyészség azzal vádolta Galambos Lajost, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezte az áramot, a vizet és a gázt, valamint megvesztegette az ellenőröket. A 2017-ben született vádirat szerint összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet.

Börtönbe küldenék Lajcsit

Galambos Lajos felbujtóként, lopásért első fokon 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, 3 évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. Feleségét a kétrendbeli társtettesként lopás alól felmentette a bíróság.

NAV nyomozók Lajcsiéknál

Amint arról azt médiánk  is megírta, egy másik ügy miatt idén januárban, több mint 10 NAV-os nyomozó csapott le Galambos Lajcsiék otthonára. A zenész nem volt otthon, néhány napra külföldre utazott, de ezúttal nem is őt keresték a négy autóval érkező nyomozók, hanem a feleségét. Mintegy három órán keresztül tartózkodtak Lajcsiék mocsai otthonánál, majd távoztak.

Erről Te sem maradhatsz le!

Három gyermekük született

Boglárka és Lajcsi közel 25 éve házasodott össze. Kapcsolatukból három gyermek született. 1998-ban született Boglárka Anna, 2000. januárjában Lajos és egy évre rá megszületett István.

Kiemelt kép: Lajcsi és Bogi – Forrás: youtube.com

budapestkornyeke

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megvan, ki nyerte Berki és Puzsérék első csatáját – Itt a választási bizottság döntése

Géza

Ők mindannyian leszerepeltek az amfAR-gálán

info

Őrülten szerelmes az énekesnő – meglepő, de csapodár férjébe

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------