Hirmagazin.eu
Főoldal » Több miskolci nyugdíjasra is rátámadt egy gyerek
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Több miskolci nyugdíjasra is rátámadt egy gyerek

A gyanú szerint az utcán támadta meg idős áldozatait az a fiatalkorú, akinek ma rendelte el a letartóztatását a Miskolci Járásbíróság.

Bár a pontos életkorát nem írta meg a Miskolci Járásbíróság az Origónak küldött közleményben, de az biztos, hogy még nincs 16 éves az a fiatal, aki az egyik társával együtt augusztus 17-én, szombaton, Miskolcon a Thököly utcán megszólított egy idős embert. Dohányt, aztán pénzt kért tőle.Mivel a kiszemelt áldozat megtagadta a kérést, kitépték a kezéből a táskát és elszaladtak vele. 

Másnap ugyanebben a városban a Rácz Ádám utcán támadott meg egy idős asszonyt ugyanaz a fiatal. Éppen egy lépcsőházba akart bemenni a nyugdíjas, amikor

a rabló megragadta a vállán lévő táska pántját és többször megrántotta.

Amikor kiszemelt áldozata a földre zuhant, a gyerek a táskában lévő 15 ezer forinttal, az irataival és személyes tárgyaival elszaladt. Az asszonynak eltört az alkarja.

A fiatallal szembenrablás, kifosztás, testi sértés és okirattal visszaélés miatt indult eljárás,mely cselekmény a tizenhatodik életévét be nem töltött fiatalkorú esetén 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

“Tartani kell attól, hogy a gyanúsított a büntetéstől félve a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne; a még ki nem hallgatott társával összebeszélve veszélyeztetné a bizonyítást, vagy újabb bűncselekményt követne el. A bíróság a felsorolt okok miatt a gyanúsított letartóztatását rendelte el, enyhébb kényszerintézkedés alkalmazására nem látott lehetőséget.

A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, az eljárás a Miskolci Törvényszéken folytatódik” – írták.

origo

Hasonló hírek

Nem csakengedély nélküli lőfegyvere volt.. – videó

Géza

Szeméremsértés miatt keresi a rendőrség

Géza

Most közölték: tragédia történt a fővárosban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------