Hirmagazin.eu
Főoldal » Több mint hatvanezer gyermek Erzsébet-táborozhat
Belföldi hírek

Több mint hatvanezer gyermek Erzsébet-táborozhat

hirmagazin 2015 06 15 071139
2015. 06. 15. – 06:13
forrás: MTI, MTI Fotó: Nagy Lajos

Köztük 4200 határon túli fiatal. És további százezer nyugdíjas, fogyatékkal élő, illetve család nyaralhat kedvezményesen.
Mintegy 64 ezer gyermek, köztük 4200 határon túli fiatal vehet részt az Erzsébet-táborokban az idén – írta hétfői számában a Napi Gazdaság az Erzsébet-program sajtóosztályának tájékoztatására hivatkozva.

Ebben az évben a Kárpátaljai magyar gyermekekért pályázat kiírásával mintegy háromezer, 8-14 éves határon túli magyar gyermek tölthet el egy hetet a Balatonnál.

Rajtuk kívül még mintegy 1200 gyermek érkezik Felvidékről, Erdélyből, a Vajdaságból, Horvátországból és Szlovéniából a Határtalan túra pályázat segítségével – olvasható a lapban.

Azt írták, az elbírált pályázatok jelenlegi állása szerint további százezer nyugdíjas, fogyatékkal élő, illetve család nyaralhat kedvezményesen. A résztvevők száma még növekedhet, hiszen még vannak nyitott pályázatok.

Hasonló hírek

Bájos szánkókerítést kapott az ország karácsonyfája

Edit

A Terrorelhárítási Központ vizsgálja a migránsok eldobott telefonjait

Edit

Figyelemfelhívás! Médiánk, a Hirmagazin.eu Online Média (és a cikk szerzője), büntetőjogi felelősséget vállal az itt leírtak valódiságáért!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!