Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Több mint 2.000 db körbála szalmát gyújtott fel..

Rongálás miatt indult eljárás egy 23 éves férfival szemben, aki a Földeák és Igás közötti út mellett csaknem 2400 körbála szalmát gyújtott fel. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették. (2018. 09. 24., hétfő, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrségre 2018. szeptember 23-án 17 óra körül egy hivatásos vadásztól érkezett bejelentés a 4422-es út melletti tűzestről.

A katasztrófavédelem munkatársai rövid időn belül megfékezték a lángokat. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében igazoltattak egy zavartan viselkedő földeáki férfit, akinél két öngyújtót találtak.

Őt a Makói Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene jelentős kárt okozó rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Autók ütköztek Budapesten, az Istenhegyi úton

Géza

TOP 10 mondat, amivel átvernek a trükkös tolvajok

Géza

Aki élt és mozgott, mindenkinek volt dolga tegnap! Majdnem 100 fő illegális migráns érkezett ismét Magyarország határaihoz! Rendőreink helyt álltak! Oszd meg!

Géza