Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Több millió euróval gazdálkodhat Klapka lánya
Több millió euróval gazdálkodhat Klapka lánya
Örökítette a zsenifaktort (Fotó: RTL Klub)

Több millió euróval gazdálkodhat Klapka lánya

Hirdetés

Az idős mil­li­ár­dos keble da­gad­hat a büsz­ke­ség­től. Leg­na­gyobb lánya nem csak szép kar­ri­ert fu­tott be Né­met­or­szág­ban, de igen­csak busás a fi­zet­sége is.

Klapka György lánya egy olyan szoftvert alkotott, ami forradalmasíthatja az orvoslást. A büszke apa az acnews.hu-nak mesélt lánya nagy lehetőségéről.

Több millió euróval gazdálkodhat Klapka lánya

Örökítette a zsenifaktort (Fotó: RTL Klub)

“A nagylányom elismert tudós, professzor egy német kutatóintézetben. A világon egyedülálló dolgot talált ki, mely nagyban megkönnyíti a nemzetközi gyógyítást és az orvostudományi kutatást.”

Ez egy olyan szoftver, mely arról szól, hogy ha például pár éve megműtöttek egy embert Magyarországon, és most Amerikában rosszul lesz, csak be kell írnia az orvosnak az adatait egy programba, és egyből láthatnak róla minden információt, mely megkönnyíti a gyógyító eljárást.

“Ugyanez vonatkozik a kutatásokra és a kísérletekre is. Ha valaki vizsgál egy jelenséget, az előzetes ismeretekkel meggyorsíthatja a munkáját ezzel a szoftverrel. Minderre a lányom kapott 3 millió eurót a német kutatóintézettől, de ha ez az összeg hamarabb elfogy a kelleténél, kérdés nélkül további milliókat utalnak majd neki, tehát korlátlan anyagi forrásra tett szert ezzel a találmányával” – árulta el az aranyember.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: