Hirmagazin.eu
Főoldal » Több kerületi ingatlant eladásra hirdetett meg a zuglói önkormányzat – videó
Belföldi hírek

Több kerületi ingatlant eladásra hirdetett meg a zuglói önkormányzat – videó

Több kerületi ingatlant eladásra hirdetett meg a zuglói önkormányzat az egyik napilapban. 360 négyzetméteres, 1000 négyzetméter körüli, sőt majdnem 3500 négyzetméteres ingatlan is eladó Zuglóban.

A kormánypártok szerint a szocialisták máris nekiláttak Zugló kiárusításának. Nacsa Lőrinc szerint nem is csak Zuglóban, hanem egész Budapesten szabad rablásra készülhetnek. Az M1 kereste a hirdetésekkel kapcsolatban Horváth Csaba MSZP-s polgármestert, aki egyelőre nem reagált – közölte az M1.

A szocialisták máris nekiláttak Zugló kiárusításának – ezt mondta kedden a KDNP frakciószóvívője. Nacsa Lőrinc azután beszélt erről, hogy a XIV. kerület újdonsült szocialista polgármestere, Horváth Csaba vasárnap egy lapinterjúban kijelentette: Zugló eddig sem és ezután sem akar ingatlanokat értékesíteni.  Csakhogy másnap a Népszavában jelentek meg az önkormányzat ingatlanhirdetései. Ezeket be is mutatta most a kormánypárti politikus.

De nemcsak emiatt robbant ki botrány Zugló két hete megválasztott polgármestere körül. Hétvégén az Átlátszó írta meg először, hogy Horváth Csaba egy olyan módosítással készült a hétfői alakuló ülésre, ami alapján szinte bármiben egyedül határozhatott volna, ha a kérdést halaszthatatlannak minősíti.

Egy másik benyújtott rendelet szerint pedig 50 millióról 250 millióra akarta emelni a kiárusítható ingatlanok értékhatárát. Horváth Csaba többször is azt hangoztatta, hogy hazugság az Átlátszó cikke.

Majd egy nap alatt mégis meggondolta magát, hétfőn ugyanis visszavonta az előterjesztést és levette az alakuló ülés napirendjéről, döntését a közbizalom helyreállításával indokolta.

Horváth Csaba arra ugyanakkor már nem adott magyarázatot, hogy miért szeretett volna egymaga dönteni egyes kérdésekben, ahogy azt sem tudni, hogyha tényleg az önkormányzat munkáját szerette volna segíteni, akkor miért tántorította el egy nap alatt egy újságcikk.

A kormánypártok szerint jól mutatja a zuglói szocialista viszonyokat az, hogy Horváth Csaba azzal kezdte városvezetői munkáját, hogy minden pénzügyi és vagyoni kérdésben magához akarta venni a döntés jogát.

Az ingatlanhirdetések ügyében az M1 kereste Horváth Csabát is, aki egyelőre nem reagált.

M1

Hasonló hírek

Elindulnak Románia felől is?

Edit

Szmogriadó Debrecenben

info

Az ünnepek alatt is biztosítja a határ védelmét a magyar kormány! Köszönjük!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!