Hirmagazin.eu
Főoldal » Több ezer nővel lefeküdtek – Ők napjaink legnagyobb Casanovái! Oszd meg!
Bulvár

Több ezer nővel lefeküdtek – Ők napjaink legnagyobb Casanovái! Oszd meg!

“Skalpot gyűjt, mint egy indián”

Amióta világ a világ a férfiak mindig is szerettek hódításaikkal dicsekedni. Van, aki a minőségre megy, van, aki viszont szigorúan a menniyseéget tűzte ki maga elé célul. Most beleástuk magunkat a hódításokba és összegyűjtöttük, kik a világ jelenleg is élő legnagyobb Casanovái, akiknek listáján nem ritka a több ezer skalp.

Casanova hódítésait számtalan filmben feldolgoták már

Warren Beatty – A legendás színésznek saját bevallása szerint 12,775 nővel volt afférja. Szüzességét 20 éves korában vesztette el, majd – sajáát bevallása szerint – naponta egy nővel volt dolga.

telegrafi.com

Jack Nicholson – A Hollywoodi legenda listája igen karcsú, “csupán” 2000 nővel került intim viszonyba. “A fenébe is, nem számolom” – mondta egy interjúban a 81 éves színész, aki csak egyszer nősült, de öt gyereke van 3 nőtől.

jacarandafm

Russell Brand – A komikus, aki már boldog családapa, korábban elképesztő ütemben falta a nőket, havi 90 randija volt. Sőt, csak azért fizetett egy csapatot, hogy nőket kerítsenek neki. Brand egy évig Katy Perry férje volt, de 2010-ben elváltak.

femface

Salamon király – A Biblia szerint az uralkodünak 700 felesége és emellé még 300 ágyasa volt.

law.com

Julio Iglesias – A sármos latin énekes, aki nem mellesleg Enrique Iglesias aoukája, a források szerint mintegy 3000 nővel bújt ágyba. “Ez talán csak 1976-ig volt így” – mesélte egy interjúban, ami azt jelenti, hogy azóta tovább bővült a lista.

maxim

Gene Simmons – A KISS zenekar énekese 2009-ben bevallotta, hogy addig élete során 4600 nőt csábított el. A szóbeszd szerint mindegyik hódításáról fotót is készített, amit egy albumban őröz. Egy évvel később már 5000 fősre bővült a lista. Sűrű év lehetett.

BBC

Fidel Castro – Az abszolút csúcstartó. A diktátor uralma alatt kelt szárnyra a pletyka, hogy 40 éves regnálása alatt 35.000 nővel bújt ágyba. Elképesztő szám, de ki meri megkérdőjelezni?

Forrás: femface.hu

Hasonló hírek

Kebelbarátokból lett esküdt ellenség Zalatnay Sarolta és Terry Black!

Mazsi

Minden pénzét elvesztette a magyar divattervező: nincstelen lett, miután összeállt a világhírű színésszel

Mazsi

Felismerhetetlenné vált Russell Crowe: ember nem ismerné fel a Gladiátor sztárját (A cikk videót tartalmaz: Galdiátor filmzene, hallgasd meg ezt a csodálatos zenét!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------