Hirmagazin.eu
Főoldal » Több ezer civilnek álcázott rendőr vigyáz az utasokra
Külföld

Több ezer civilnek álcázott rendőr vigyáz az utasokra

forrás: RT

Rövid időn belül több mint háromezer, fegyverrel ellátott civil ruhás járőr vigyáz majd a francia elővárosi vonatokon utazók biztonságára. A döntést a párizsi és brüsszeli terrortámadás után véglegesítették, és már egy nemzetközi megegyezésről is megindultak a tárgyalások.

Több ezer civilnek álcázott rendőr vigyáz az utasokra
Fotó: EPA

A párizsi elővárosi vonatok ellenőrzésének szigorításán munkálkodnak a párizsi hatóságok – írja a Russia Today angol nyelvű orosz hírportál.
A rendőröknél lőfegyver is lesz – közölte a francia vasúttársaság elnöke még vasárnap. Rendőrbírókat is kivezényelnek a járőröző biztonsági csoportokhoz, akik főleg a Párizs környéki elővárosi vonatokon fognak utazni.

A módszer hatékonysága már bizonyított: a repülőkön is hasonló módon ügyelnek az utasok biztonságára, ott is “rejtőzködő” rendőrök utaznak a civil lakosok között.

Az állomások biiztonsági ellenőrzését is megerősítik, folyamatosan üzemelnek a biztonsági kamerák, és minden gyanús esetről jelentést kell írni. Az emberek csomagjait felszállás előtt ellenőrizni fogják, 30 keresőkutyát is bevetnek, emellett robbanóanyag-felderítő berendezést is telepítenek a fontosabb állomásokra.

A biztonsági intézkedések sok városban ellenérzéseket váltottak ki. Amszterdamban, Brüsszelben és Kölnben még nem sikerült meggyőzni a helyi hatóságokat a vonatok ellenőrzésének szigorítására, de a francia vasúttársaság elnöke szerint már folyamatban vannak a nemzetközi tárgylások.

 

Hasonló hírek

Összecsapások voltak Jeruzsálemben a Mecsetek-terén

info

Brutális ütközés a kereszteződésben, felismerhetetlenre törtek az autók – VIDEÓ

Mazsi

A románoknak üzentek a magyar szurkolók – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------