Főoldal » Több ellenzéki politikus is mentegetni kezdte Gréczy Zsoltot – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Több ellenzéki politikus is mentegetni kezdte Gréczy Zsoltot – videó

Ellenzéki politikusok mentegetik Gréczy Zsoltot, aki a hét elején kirobbant zaklatási botrány és a nyilvánosságra került meztelen képek miatt mondott le parlamenti mandátumáról.

Gyurcsány Ferenc szerint – szemben az interneten megjelent levél állításával – nem igaz, hogy Gréczy Zsolt zaklatott egy nőt, így számítanak rá a Demokratikus Koalícióban.

Gréczy Zsolt azt mondta: nem emlékszik, hogy elküldte-e valakinek a képeket és nem is akar emlékezni

– hangzott el az M1 Híradójában.

Távozik az országgyűlésből, de a pártból nem – ezzel kezdte Gréczy Zsolt az ATV-nek adott interjúját pénteken. A DK volt szóvivője azt mondta, a napokban nyilvánosságra hozott intim fotói miatt úgy döntött, hogy visszaadja a mandátumát, bár továbbra is úgy gondolja, hogy az ügyben ő az áldozat. Véleménye szerint a nyilvánosságra hozott fényképek  azt a látszatot keltik, hogy ő egy erkölcstelen ember.

A DK országgyűlési képviselőjéről csütörtökön jelent meg több tucat olyan szexuális tartalmú fotó, amelyeken egyedül, hiányos öltözékben szerepel. A fotók mellett a vadhajtasok.hu

egy levelet is közölt, amelyet állítólag az a nő küldött, aki a képeket kéretlenül kapta Gréczy Zsolttól.

Azt, hogy ő fotózta le magát intim helyzetben, Gréczy Zsolt sem tagadta, ám arra a kérdésre, hogy a képeket miért és kinek küldte el, azt mondta: nem emlékszik.

A botrány ellenére Gréczy Zsolt mellett a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc is kiállt.

A DK elnöke közösségi oldalán azt írta: Gréczy Zsolt hülyeséget csinált, de hiába mondott le a mandátumáról, más körülmények között továbbra is segíti a párt munkáját, a DK pedig vigyázni fog rá.

Korábban az ATV műsorában pedig azt fejtegette Gyurcsány Ferenc, hogy Gréczy Zsolt esete más, mint a Borkai-ügy. Vagyis a DK szerint, ha egy jobboldali politikusról szivárognak ki felvételek, az közügy, ha egy baloldaliról, az magánügy.

Gyurcsány Ferencnek pénteken az MSZP-s Kunhalmi Ágnes is igazat adott. „Az egy jó megfogalmazása volt Gyurcsány Ferencnek, hogy egy tisztességes embert tisztességtelen eszközökkel vádolnak”– mondta Kunhalmi Ágnes.

Nem sokkal Kunhalmi Ágnes előtt pedig Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is védelmébe vette Gréczy Zsoltot. „Kit érdekel az, hogy most hogyan fotózta le magát valaki egy telefonnal? Én nem csinálok ilyet, de sokan meg biztosan” – mondta Fekete-Győr András.

Pénteken Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke is azt mondta,

a Gréczy-ügyet nem szabad a Borkai-ügyhöz hasonlítani.

Az ATV műsorában az LMP-s Ungár Péter is ugyanígy vélekedett. „A Borkai-ügyben a fő probléma nem az volt, hogy mit csinált magánéletileg, hanem az, hogy az pénz, amiből azt csinálta, valószínűleg egy olyan telekcseréből származott, ami megkárosította a győrieket”– fogalmazott a politikus.

Amikor a műsorvezető emlékeztette, hogy a korrupciós vádakra a Borkai-ügyben azóta sem került elő bizonyíték, Ungár Péter már nem reagált érdemben. Helyette arról kezdett beszélni, hogy a Gréczy Zsoltéhoz hasonló cselekedetek az ellenzéki oldalon megengedhetők, míg a kormánypárt esetében el kell ítélni őket.

Nagyobb azoknak a felelőssége, akik kiírják a plakátjaikra, hogy családapa, meg elmondják, hogy a magasabb rendű keresztény élet, és okítanak tízmillió magyar embert arról, hogy milyen szexuális életet folytassanak, kivel mit csináljanak a magánéletben, mint azoknak az embereknek, mint például az én politikai közösségem, vagy Gréczy Zsolt politikai közössége, aki azt mondja, hogy a magánéletben szabadság van” – mondta Ungár Péter. Az LMP-s országgyűlési képvsielő ezután azt is hozzátette, hogy szerinte Gréczy Zsoltnak le sem kellett volna mondania.

Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője pénteken beszélt arról a közmédiának, hogy a Gréczy-ügy tipikus példája a baloldali kettős mércének.

Hasonló hírek

Késes dohánybolti rablót keresnek Zalában

info

Halálos késelés Zsámbékon – elfogták a fiatal elkövetőt

Géza

Kopasz melák verte meg a kalauzt Budapest és Szob között – itt a fotó, ki ismeri fel?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------