Főoldal » Több csecsemő holttestére bukkantak Bajorországban
Külföld

Több csecsemő holttestére bukkantak Bajorországban

forrás: MTI

Több csecsemő holttestére bukkantak rá Németország déli részén, egy bajorországi birtokon – közölte a rendőrség, amely a holtan talált babák pontos számáról nem közölt információt.

A halott csecsemőket véletlenül fedezték fel csütörtökön késő délután, miután a Wallenfelsben található házhoz kiérkeztek a mentők.

Több csecsemő holttestére bukkantak Bajorországban
Egy lakóház (b) a bajorországi Wallenfelsben 2015. november 13-án. Az épületben előző nap mentősök csecsemők holttestére bukkantak. (MTI/EPA/Nicolas Armer)

A hatóságok nem számoltak be további részletekről, így azt sem tudni, mikor és miért halhattak meg a csecsemők, illetve hogy ki lakik a házban.

A helyi sajtó szerint “két holttestet” találtak, de ezt az információt a bajor rendőrségi szóvivő nem erősítette meg.

Májusban egy nőt három év és nyolc hónap börtönre ítéltek a nyugat-németországi Siegenben két gyermeke megöléséért, akiknek holttestét fagyasztóládákban  találták meg.

2013 októberében, ugyancsak Bajorországban, két halott csecsemőre bukkantak építési munkálatok közben. A nyomozás során megállapították, hogy a babák még az 1980-as években születtek.  A bíróság az édesanyát egy éve felmentette, az esetleges gyilkosságot ugyanis már nem lehet rábizonyítani, az emberölés bűntette elévült.

 

Hasonló hírek

Terrortámadás után rendőrsztrájk a brüsszeli reptéren?

info

Az Osztrák Szociáldemokrata Párt listavezetője nem határolódott el a patkányozó Bangónétól – videó

Géza

20 milliárdos bírságot szabtak ki egy rákkeltő hintőpor miatt

Mazsi