Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tizenhét ismeretlen holttest Szolnok környékén – mi folyik itt?

Több mint kilencszáz ismeretlen holttestet, illetve holttestrészt köröz a rendőrség országos szinten, ebből tizenhetet Jász-Nagykun-Szolnok megye területén találtak meg.

Legutóbb Tiszaderzsen került elő egy nő, bal alkarján „pisti” feliratú tetoválással. Az interneten terjedő hírek szerint a Tisza-tóból került elő a holttest, és feltehetően azt a huszonöt éves tuzséri nőt találták meg, aki még január 25-én tűnt el az otthonából – írja a szoljon.hu.

A megyében jelenleg a legrégebb óta azonosítatlan holttest 1995 márciusában került elő Tiszaroffon, hasa jobb oldalán sérüléssel. 1998 januárjában szintén Tiszaroffon bukkantak rá egy félmeztelen férfi holttestére, akinek jobb alkarjára egy bikinis nőalak volt tetoválva.

Egy 1999 júliusában, Vezsenyen talált férfi pedig mindössze zoknit viselt. Még 2000 szeptemberében Jászberényben is egy tetovált holttest került elő. A rajz egy lábaival kardot fogó sast ábrázolt pajzzsal, fején koronával.

A legtöbb ismeretlen holttestet Szolnokon körözik, összesen hatot.

Kettő még 2002-ben került ki a honlapra, a többi 2011-ben, 2012-ben, 2017-ben és idén február 26-án jelent meg a nyilvántartásban.Tiszaroffon pillanatnyilag négy holttest személyazonossága ismeretlen. A már korábban említett kettőn kívül még kettőt köröznek, amelyek 2000-ben kerültek elő, az egyik márciusban, a másik pedig három hónappal később.

Talán az egyik legérdekesebb egy 2006 júniusában Tiszafüreden talált férfi, ugyanis az ingzsebe egy fekete zoknit rejtett, benne egy egylejes és egy ötlejes bankjeggyel.

Egy 2002 májusában Szolnokon talált körülbelül huszonöt-harmincöt éves holttest pedig több sérülés nyomát is viselte. Bal könyökhajlatban tűszúrásnyom, míg a nyak hátsó két oldalán feltehetően egy-két napos akasztási barázda volt látható. A felkarokon lévő véraláfutásos zúzódások valószínűleg szorítástól eredtek.

Egyes esetekben maradványokból kell megállapítani a személyazonosságot. 2014 márciusában például Karcagon egy feltehetően idősebb férfinek csak a koponyája, comb- és lábszárcsontja került elő. 2011 áprilisában Szolnokon pedig egy körülbelül ötvenöt éves embernek szintén a koponyája és különböző csontmaradványok.

Nyitókép: Police.hu

hirturi

Hasonló hírek

Nyomozás indult – Durva feljelentés állítja: kislánnyal szexelhetett két sztársportoló

Mazsi

Keressük Tarczali Rozália Erzsébetet!

Géza

Hírmagazin.eu – “bűnügyi sarok”: eltűntek, a rendőrségek keresik, a lakosság segítségét kérik!

Géza