Image default
Külföld

Tíz fiú után végre lánya született

Először nem hitte el az anya, hogy lánnyal terhes.

Elmondhatatlan boldogságot érzett az a brit anya, aki tíz fiúgyermek után végre egy kislányt hozott világra. A 39 éves Alexis Brett és a 44 éves David kislánya két hete született, így a családban már 11 gyerek van.

Tavaly karácsonykor derült ki, hogy a nő ismét terhes, de az előzmények után eszébe se jutott, hogy nem fiúval várandós. Persze kíváncsiak voltak, így csináltattak egy tesztet, ami megmutatja a baba nemét.

„Amikor kiderült, hogy kislány, minden az arcomra volt írva. Megdöbbentem, de el voltam ragadtatva. Most pedig már itt van velünk, fantasztikus érzés”

– mondta az anya.

A Cameron nevű kislány érkezése a – 2 és 17 év közötti – fiútestvérekre is nagy hatással van: húguk mellett sokkal jobban viselkednek, és igyekeznek csendben maradni, hogy ne ébresszék fel.

Alexis azt mondja, nem egyszerű az élet tíz fiúval, főleg úgy, hogy szereti, ha rend van a házban. Egyébként sosem tervezett nagy családot, de aztán másképp alakult az élete, és már imádja.

Az anya egyébként az első brit nő, akinek zsinórban tíz fia született. A mostani gyermekáldás után a nő és párja határozottan állítja: nem lesz több gyerek, leállnak.

The Sun

Hasonló hírek

Megkezdték az ausztriai kerítés előkészítő munkálatait

Edit

3000 eurónyi lelépési pénzt kapnának a Németországot elhagyó migránsok!

Mazsi

Robbanóeszközzel kitömött önvezető autóval akartak a tömegbe hajtani terroristák

Mazsi