Hirmagazin.eu
Főoldal » Tíz éve hunyt el váratlanul Kaszás Attila! – VIDEÓ
Kultúra

Tíz éve hunyt el váratlanul Kaszás Attila! – VIDEÓ

A szín­mű­vész egy elő­adása előtt lett rosszul, na­pok­kal ké­sőbb pedig agy­vér­zés kö­vet­kez­té­ben el­hunyt.

Kereken egy évtizeddel ezelőtt, 2007. március 23-án hunyt el Kaszás Attila, Jászai Mari-díjas színművész. Halála mind a rajongókat, mind pedig a hozzátartozókat mélyen megrendítette, főként, hogy a tragédiának semmi előjele nem volt.

Kaszás 2007. március 19-én, a Tizenkét dühös ember című darab kezdete előtt hirtelen összeesett, napokkal később agyvérzés következtében elhunyt. Várandós feleségét és kisfiát hagyta itt: Jancsi fia 2005-ben született – egy korábbi interjúban Stohl András elmondta, Kaszás életében a fia volt a legnagyobb kincs.

Lánya, Luca, aki kilenc hónappal a színművész halála után, 2007 decemberében jött világra, az édesapját már csak megsárgult felvételekről ismerheti. A színész nemzeti színházi öltözője, amelyen Stohl Andrással osztozott, évekig érintetlen maradt, Stohl azt sem engedte, hogy az ajtón levő névtáblát eltávolítsák onnan.

Egykori feleségével, Eszenyi Enikővel tizennyolc évig voltak házasok – ő a napokban megható videóval emlékezett volt férjére, akivel a válás ellenére is szeretetteljes, baráti kapcsolatot ápoltak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Színekbe álmodott világ

Géza

Himalája-drámával indul a velencei mustra

info

Így még nem hallottad a klasszikust, nem fogod tudni abbahagyni – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!