Hirmagazin.eu
Főoldal » Titokzatos jótevő fizette ki egy mentőtiszt és gyermekei ebédjét Debrecenben
Életmód hírek

Titokzatos jótevő fizette ki egy mentőtiszt és gyermekei ebédjét Debrecenben

Debrecen — Nem hajtott a hírnévre az a titokzatos jótevő, aki kifizette egy mentőtiszt és gyermekei éttermi számláját, majd se szó, se beszéd, távozott a helyszínről.

Titokzatos jótevő fizette ki egy mentőtiszt és gyermekei ebédjét / Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre Titokzatos jótevő fizette ki egy mentőtiszt és gyermekei ebédjét / Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Az esetről maga az érintett mentő tett ki egy köszönetnyilvánító levelet a közösségi oldalán. Mint írta, a vendéglátóhelyen az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) címerét viselte a maszkján, ebből találhatta ki az idegen, hogy ott dolgozik.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

„Amikor fizetni akartam, már csak mi ültünk a teraszon. A pincér azt mondta, nem tartozom semmivel, mert egy korábban ott étkező vendég kifizette a számlánkat, mivel látta a maszkomon, hogy hol dolgozom. (…) Úgy jót tenni valakivel, hogy az nem is tudja, ki vagy. Semmi hősködés. (…) Soha nem tudom meg, ki az. Az egészet nem a népszerűségért, nem a hálámért tette, hanem mert ettől érzi jobban magát. Nem izgatja, hogy tudom-e, ki ő. Az érzésért tette” – fogalmazott a debreceni mentőtiszt.

Azt már mi tesszük hozzá: bárcsak több ilyen jótevő sétálna közöttünk.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ma a lányok, nem szeretik a piszkoskezű, munkáskezű fiúkat! .. Vagy igen? (Mondd el a véleményedet, osztd meg, hogy mgetudhassuk mások véleményét is!)

Géza

Ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt kisgyermekesek és húsz év alattiak – videó

Géza

Az Ökumenikus Segélyszervezet segítségnyújtása Ukrajnában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!