Image default
Bulvár

Titokban hozzáment 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexa – így jelentette be a hírt

Koholák Alexa hozzáment 26 évvel idősebb párjához, közösségi oldalán közölte a hírt.

Az Éjjel Nappal Budapest egykori egyik főszereplője pár hónap után mondta ki a boldogító igent, Farkas Balázs felesége lett. Az egész magyar sajtót bejárta, hogy beleszeretett az ötgyerekes apába, aki a spirituális gyógyítóként ismert. Gyorsan jött a házasság, nagy ceremónia nélkül, egy polgári szertartáson mondták ki esküjüket. Alexa élete legszebb napjaként írta le.

“Sziasztok! Férjhez mentem! Elkeltem, és igen ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát, a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok. Köszönöm nektek akik szerettek bennünket, drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is. Hálásak vagyunk nektek!” – írta közösségi oldalán Alexa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok! Férjhez mentem✔️☺️ , elkeltem☺️ és igen ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát , a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok.🙏🏼❤️ Köszönöm nektek akik szerettek bennünket , drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is. Hálásak vagyunk nektek!🙏🏼 Mostmár megerősítve de KÖZÖSEN Balázzsal dolgozunk értetek és a boldogabb életért, és azért hogy még több emberhez eljusson az országban és már az országon túl is a KÖZPONTUNK munkássága!🙏🏼❤️✔️ Namaste🙏🏼

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

-Nem érdemes titkolni, közelebb kerültem a mesteremhez, akitől tanultam. Nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Bár furcsán hangzik, de nagyon szerelmes vagyok. Nyilván már akkor is voltak érzelmeink egymás iránt, amikor én még kapcsolatban voltam, de Balázs igazi úriember, és én is hűséges voltam, így sokáig nem is történt köztünk semmi olyan. Megvárta, míg elhagyom Bencét, és csak utána teljesedett ki a kapcsolatunk – vallott korábban Alexa kapcsolatuk kezdetéről a Blikknek.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-ARchív

Hasonló hírek

Kevin Costner egy fehér cápa elől mentette meg feleségét – VIDEÓ

Mazsi

19 éves barátnője szülne gyermeket Benkő Dánielnek!

Mazsi

A kávébáró Frei az amerikai piacra készül

info