Hirmagazin.eu
Főoldal » Tisztázta magát: Vasvári Vivi végre megmagyarázta bántalmazós posztját
Bulvár

Tisztázta magát: Vasvári Vivi végre megmagyarázta bántalmazós posztját

Elérte célját a luxusfeleség: rengetegen felfigyeltek Vasvári Vivien bántalmazásról szóló írására, ám sokan félreértették azt, így most úgy döntött, indulatok nélkül tisztázza a félreértéseket.

Vasvári Vivien durva fotóval jelentkezett Instagram-oldalán nemrégiben. Bár a luxusfeleség sokakat megijesztett ezzel – hiszen úgy néz ki rajta, mintha valaki megütötte volna őt -, bejegyzésével azonban arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy a bántalmazott nőknek nem szabad hagyniuk magukat.

S mivel volt, aki félreértette a kétgyermekes Vasvári Vivi írását, így most tisztázta, mire is gondolt:

“Tisztázzuk indulatok nélkül: Az a férfi, aki megüt egy nőt, az gyáva féreg.  Az a felnőtt, aki gyereket bántalmaz egyenesen rohadék. Ilyenkor bátornak kell lenni. Ez nem lehetőség, hanem muszáj. Mert nincs más, aki megvédené őket. Sokszor egy nő magát sem tudja megvédeni, de mégis muszáj lépni. Nem szabad elbátortalanodni. Tudom miről beszélek. Tudom, hogy szerencsés vagyok, mert van mögöttem egy szerető család, de nehéz döntés volt nekem is kilépni a bizonytalanba. Minden élet más, de erre bíztatok minden bántalmazott nőt, hogy lépjetek ki, ne várjátok meg, amíg begyógyíthatatlan sebeket ejtenek nem csak rajtatok, hanem a gyerekeken is! Nem csak rólatok van szó, hanem azokról, akiket a világon a legjobban szerettek! Merjetek lépni és szólaljatok fel! Ne féljetek! Forduljatok segítségért szervezetekhez, és segítsünk egymásnak!” – írta az aranyos családi fotóhoz Vasvári Vivien.

❗️Talán félreérthető voltam az előző posztomban, de hát ki ne lenne indulatos, ha gyerekekről van szó? Tisztázzuk indulatok nélkül: Az a férfi, aki megüt egy nőt, az gyáva féreg. Az a felnőtt, aki gyereket bántalmaz egyenesen rohadék. Ilyenkor bátornak kell lenni. Ez nem lehetőség, hanem muszáj. Mert nincs más, aki megvédené őket. Sokszor egy nő magát sem tudja megvédeni, de mégis muszáj lépni. Nem szabad elbátortalanodni. Tudom miről beszélek. Tudom, hogy szerencsés vagyok, mert van mögöttem egy szerető család, de nehéz döntés volt nekem is kilépni a bizonytalanba. Minden élet más, de erre bíztatok minden bántalmazott nőt, hogy lépjetek ki, ne várjátok meg, amíg begyógyíthatatlan sebeket ejtenek nem csak rajtatok, hanem a gyerekeken is! Nem csak rólatok van szó, hanem azokról, akiket a világon a legjobban szerettek! Merjetek lépni és szólaljatok fel! Ne féljetek! Forduljatok segítségért szervezetekhez, és segítsünk egymásnak! ❌Vegyük fel a kesztyűt a bántalmazás ellen! ❌

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Brutális közúti körülmények! Hömpölygő vízesés fogadta az autósokat Nepál legveszélyesebb hegyi útján! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Ördög Nóra teljesen kiakadt: Képtelen volt felfogni, amit látott – VIDEÓ

Mazsi

Nemcsak a brutális jócsajoknak van rengeteg követője az Instagramon, hanem a szupercuki kisbabáknak is

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------