Főoldal » Tisztázta magát: Vasvári Vivi végre megmagyarázta bántalmazós posztját
Bulvár

Tisztázta magát: Vasvári Vivi végre megmagyarázta bántalmazós posztját

Elérte célját a luxusfeleség: rengetegen felfigyeltek Vasvári Vivien bántalmazásról szóló írására, ám sokan félreértették azt, így most úgy döntött, indulatok nélkül tisztázza a félreértéseket.

Vasvári Vivien durva fotóval jelentkezett Instagram-oldalán nemrégiben. Bár a luxusfeleség sokakat megijesztett ezzel – hiszen úgy néz ki rajta, mintha valaki megütötte volna őt -, bejegyzésével azonban arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy a bántalmazott nőknek nem szabad hagyniuk magukat.

S mivel volt, aki félreértette a kétgyermekes Vasvári Vivi írását, így most tisztázta, mire is gondolt:

“Tisztázzuk indulatok nélkül: Az a férfi, aki megüt egy nőt, az gyáva féreg.  Az a felnőtt, aki gyereket bántalmaz egyenesen rohadék. Ilyenkor bátornak kell lenni. Ez nem lehetőség, hanem muszáj. Mert nincs más, aki megvédené őket. Sokszor egy nő magát sem tudja megvédeni, de mégis muszáj lépni. Nem szabad elbátortalanodni. Tudom miről beszélek. Tudom, hogy szerencsés vagyok, mert van mögöttem egy szerető család, de nehéz döntés volt nekem is kilépni a bizonytalanba. Minden élet más, de erre bíztatok minden bántalmazott nőt, hogy lépjetek ki, ne várjátok meg, amíg begyógyíthatatlan sebeket ejtenek nem csak rajtatok, hanem a gyerekeken is! Nem csak rólatok van szó, hanem azokról, akiket a világon a legjobban szerettek! Merjetek lépni és szólaljatok fel! Ne féljetek! Forduljatok segítségért szervezetekhez, és segítsünk egymásnak!” – írta az aranyos családi fotóhoz Vasvári Vivien.

❗️Talán félreérthető voltam az előző posztomban, de hát ki ne lenne indulatos, ha gyerekekről van szó? Tisztázzuk indulatok nélkül: Az a férfi, aki megüt egy nőt, az gyáva féreg. Az a felnőtt, aki gyereket bántalmaz egyenesen rohadék. Ilyenkor bátornak kell lenni. Ez nem lehetőség, hanem muszáj. Mert nincs más, aki megvédené őket. Sokszor egy nő magát sem tudja megvédeni, de mégis muszáj lépni. Nem szabad elbátortalanodni. Tudom miről beszélek. Tudom, hogy szerencsés vagyok, mert van mögöttem egy szerető család, de nehéz döntés volt nekem is kilépni a bizonytalanba. Minden élet más, de erre bíztatok minden bántalmazott nőt, hogy lépjetek ki, ne várjátok meg, amíg begyógyíthatatlan sebeket ejtenek nem csak rajtatok, hanem a gyerekeken is! Nem csak rólatok van szó, hanem azokról, akiket a világon a legjobban szerettek! Merjetek lépni és szólaljatok fel! Ne féljetek! Forduljatok segítségért szervezetekhez, és segítsünk egymásnak! ❌Vegyük fel a kesztyűt a bántalmazás ellen! ❌

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Izgalmas-rejtélyes képet posztolt Palvin Barbi

Edit

Kórházból dolgozik a leukémiás Lázár Bence

Mazsi

Gesztesi Károly nyílt levélben búcsúzott!

Mazsi