Főoldal » „Tiszta fejjel akarom végigcsinálni” – Lajcsi egy újabb rosszullétet kockáztatva, nyugtató nélkül megy be a mai tárgyalásra
Bulvár

„Tiszta fejjel akarom végigcsinálni” – Lajcsi egy újabb rosszullétet kockáztatva, nyugtató nélkül megy be a mai tárgyalásra

Budaörs — Az ígéretéhez hűen Galambos Lajos (58) részt vesz büntetőperének mai tárgyalásán, és reméli, ezúttal nem mentő viszi el a Budaörsi Járásbíróságról.

Ahogy azt korábban megírtuk, a vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt zenész alapos vizsgálatokon esett át, de végül kiderült, a túlzott stressz okozta az eszméletvesztését.

Most mégis megkockáztatja az újabb rosszullétet, hiszen megfogadta, nem vesz be nyugtatót.

– Tiszta fejjel akarom végigcsinálni ezt a tárgyalást, ami valószínűleg az utolsó lesz, amelyen részt veszek. Ezt még nem tudom. Ha úgy érzem, képes vagyok elviselni a vádirat gyalázatos pontatlanságait és annak az ügyésznőnek a jelenlétét, aki a feleségemet is bilincsben vitette el, akkor a szeptemberi tárgyalássorozatot is vállalni fogom, de ha úgy veszem észre, megint túl feszültté válok, nem kockáztatok, és a továbbiakban az ügyvédem fog képviselni – válaszolta megkeresésünkre Lajcsi, aki tisztában van a kockázattal, de megint úgy foglal helyet a vádlottak padján, mint tette azt a drámai naponAz sem tántorítja el, hogy ezúttal kánikulában kell órákat végigülnie a légkondicionálás nélküli tárgyalóteremben.

– Állok elébe! Azon a bizonyos májusi napon kiderült, hol van nálam a stresszhatár, de a mostani tárgyalás annak a pótlása lesz, és a becsület azt diktálja, hogy jelen legyek. Valóban nagy kő esett le a szívemről, amikor a vizsgálatok után kiderült, nincs semmilyen szervi elváltozásom, és a gyógyszeres kúra is megtette a hatását. A vállalásaimat is sikerült úgy átszerveznem, hogy a stressz minimálisra csökkenjen: nehéz döntés volt, de nagy könnyebbséget jelent, hogy a Dáridó produceri teendőit leadtam. Tény, hogy ez a hőség rám sincs jó hatással, de remélem, rendben lesz minden. Igyekszem kialudni magam, és a folyadékbevitelre is figyelni fogok nagyon – magyarázta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett trombitaművész, akinek még nem zárult le a gyógyszeres kezelése. 

Már két éve tart a pere

Galambos Lajos pere – többszöri halasztás után – két évvel ezelőtt kezdődött meg, igaz, akkor is voltak változtatások. Idén tavasszal pedig ismét újraindult a per, miután bírót cseréltek az ügyben. Az már a tavalyi tárgyalásokon kiderült, hogy a szolgáltatóknak nincs követelésük a vádlottakkal szemben.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hűvösvölgyi Ildikót a főiskoláról vitték Beszterce ostromára

Géza

Fehér hajjal született a kis Bence

info

Ebben az új őrületben lehet igazán villogni: LED-es ruhák a vörös szőnyegen

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------