Hirmagazin.eu
Főoldal » Tinifiúval találták félreérthetetlen helyzetben a csodatévő táltos papot
Külföld

Tinifiúval találták félreérthetetlen helyzetben a csodatévő táltos papot

Úgy tűnik, nem csak a gyógyításhoz és a jövendőmondáshoz értett.

Hatalmas slamasztikában találta magát egy 64 éves pap, név szerint Ene Marin atya, akiről az a hír járta, hogy csodatévő erők birtokában van és a jövőt is meg tudja mondani.

Ezt nem vitatjuk, az azonban biztos, hogy már nem sokáig marad pap, ugyanis előzetes letartóztatásba helyezték, miután félreérthetetlen szituban találták egy tinédzser fiúval Bukarestben – írja a Főtér.

Az ügyészek szerint a kiskorú áldozat egy nevelőotthon lakója, akit Ene Marin pénz ellenében már többször „elcsábított”.

Feltehetően nem ő volt ugyanakkor az első áldozata, korábban több fiatal zsarolta őt róla készült pikáns felvételekkel. A pap előbb 300 ezer lejt fizetett zsarolóinak, hogy a felvételeket ne szivárogtassák ki, ám ők tovább fenyegetőztek, így a rendőrséghez fordult.

Az atya állítólagos munkamódszere faék egyszerűségű volt: abban merült ki, hogy a gyógyulni vágyó a földre feküdt, ő pedig rá állt, miközben felolvasott az Evangéliumból. Az ortodox egyház tudott a praktikáiról, és el is ítélte azokat, ám Ene Marin tovább űzte az ipart, feltehetően nem ingyen.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Twitter

Hasonló hírek

Tűzszünet lépett életbe a Gázai övezetben

Géza

Árvíz Romániában (+Videó)

info

Új részletek az Annapurnánál eltűnt hegymászókról

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!