Image default
Média és szórakozás

Tim Allen meglepő részletet árult el a Télapu eredeti forgatókönyvéről

A Disney portfóliójába nem fért bele az első változat, így át kellett írni.

Az lehet, hogy a Reszkessetek betörők! nélkül nem igazi a karácsony, de van még egy igaz klasszikus, amit sokan hiányolnának az ünnepen, ez pedig a Télapu. A film főszereplője, Tim Allen, aki további kettő, sajnos felejthetőbb részben is a Télapót alakította, most egy friss interjúban elárulta, hogy az első film sztorijában volt pár részlet, ami nem volt épp gyermekbarát.

A Télapu című filmben Tim Allen és Eric Lloyd (Fotó: Getty Images/Stringer/Moviepix)

„A Télapu forgatókönyvének első verzióját két komikus írta meg, amiben én valójában lelövöm a Télapót” – mesélte el Tim az eddig nem ismert részletet Jimmy Fallon műsorában

Már az első jelenetben láthattuk volna, hogy Scott Calvin a tetőjén ólálkodó piros kabátos idegent elteszi láb alól, azonban a Disney akkori vezérigazgatója erről a verzióról hallani sem akart.

Tim Allen napjainkban (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

„Nem kezdhetjük úgy a filmet, hogy megölöd a Télapót!” – mellyel Jeffrey Katzenberg akkor le is zárta a vitát. Persze az eredeti fehér szakállú végül tényleg nem éli túl a főhősünkkel való találkozást, de a történet szerint ijedtében lecsúszik a tetőről, ami azért mégiscsak finomabb verzió. A vége pedig ugyanaz, Scott lép a helyébe.

Az 1994-es karácsonyi mozi csak az Egyesült Államokban 144 millió dollárt hozott, világszerte pedig további 189 millió dollárt.

forrás: people.com

Hasonló hírek

Ez fájni fog, hiába tiltakoznak, jön a tévédíj emelés

Mazsi

Imádják a rajongók Brie Larson és Samuel L. Jackson Shallow átdolgozását (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Erotikus tánccal sokkolta a tehetségkutató zsűrijét a bevállalós lány – VIDEÓ

Edit