Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Tico egy konyhában is megállj a helyét (A cikk videót tartalmaz)

A belvárosi nyomozók drogkereskedőt vettek őrizetbe. (2018. 07. 30., hétfő, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A belvárosi rendőrök 2018. július 28-án 22 óra körül az V. kerületi Erzsébet téren járőröztek, amikor igazoltatták a 25 éves budapesti S. Tamást. A férfi ruházatát és csomagját átvizsgálták, ahonnan 18 darab 140 gramm marihuána „pakett” került elő, ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók ezután négylábú kollégájuk, Tico segítségével, a férfi lakásán tartott kutatás során a konyhában elrejtve, több mint fél kiló marihuánát találtak. A növénytörmelék mellett a nyomozók készpénzt és digitális mérleget is lefoglaltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói S. Tamást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Sokkoló: baltával végezte ki a kutyáit egy mohácsi férfi – Még éltek az állatok, amikor egy aknába dobta a testüket

Mazsi

Megdöbbentő fordulat: biciklivel gázolta el az áldozatát a soroksári gyilkos

Géza

Pontosan 1 hete történt, március 22-én! Migránsok támadtak egy férfira az M5-ös egyik pihenőjében. Ne feledkezzünk meg a NAV hősies pénzügyőreiről! Nézd meg a Hirmagazin.eu által becsatolt kommenteket!

Géza