Főoldal » Téveszmékben az ellenzék: Budapest visszavételére készül vasárnap – videó
Belföldi hírek

Téveszmékben az ellenzék: Budapest visszavételére készül vasárnap – videó

Csak azt lehet visszavenni, ami már egyszer a tied volt…

Nem sokkal ezelőtt ért véget Budapest belvárosában az egyesült ellenzék kampányzárója. A felszólalók szerint önmagán túlmutató jelentősége van az összefogásuknak, ezért arra készülnek, hogy visszaveszik a fővárost – közölte az M1 Híradója.

Mumusokról beszéltek és a változás szót próbálták skandálni az ellenzék közös kampányzáróján a Madách téren. Ezután komolyzenét játszottak a szimpatizánsoknak.

A szocialisták választmányi elnöke, Kunhalmi Ágnes azt mondta, Karácsony Gergely akkor sem adta fel, amikor mások legyintettek rá. Úgy fogalmazott, sikerült megteremteni az ellenzéki erők teljes egységét, ez pedig túlmutat önmagán.

Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje arról beszélt, hogy túl két előválasztáson és kilenc előválasztási vita után úgy érzi, hogy az ellenzék egy karnyújtásnyira van attól, hogy visszavegye Budapestet. Utalva arra, hogy korábban az LMP színeiben politizált, azt mondta, az nem lehet, hogy nem lesz más a politika.

Karácsony Gergely Budapesten több fát, az egészségügyben rövidebb várólistákat, 14 év alatt ingyenes tömegközlekedést, a nyugdíjasoknak fűtéstámogatást ígért.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Veszélyes kozmetikumok jelentek meg az interneten, semmiképp se vegyél

Mazsi

Gulyás: Korrekt partnerségre törekszik a kormány az új budapesti vezetéssel

Géza

Szilárd támogatottságot szeretnének a Kormány bevándorláspolitikájának

Géza