Hirmagazin.eu
Főoldal » Tévésorozatként folytatódik a Rómeó és Júlia
Média és szórakozás

Tévésorozatként folytatódik a Rómeó és Júlia

Gondolom sokakat foglalkoztatott már a kérdés: mi történt a Capulet és a Montague családdal Rómeó és Júlia halála után? A megannyi viszályt tényleg félre tudták tenni a fiatalok halála után? Valószínűleg ezen gondolkodhatott Melinda Taub is, amikor megírta a Still Star-Crossed című regényét, ami 2013-ban jelent meg Amerikában, hazai megjelenésről egyelőre nincs hír.

 

Tévésorozatként folytatódik a Rómeó és JúliaA nagyszerű könyvben meglátták egy tévésorozat lehetőségét is, az ABC pedig berendelte sorozatnak, ígya Still Star-Crossed 2017-ben az amerikai képernyőkre is megérkezik. A sztori pedig adott: ármány, intrika, árulás, romantika és egy esküvő, ami talán megmentheti a családokat és Veronát.

A projekt a Grace Klinika kreátor Shonda Rhimes cégén keresztül készül, a készítő Heather Mitchell. A főszerepekben jobbára ismeretlen színészek láthatóak, két nagyobb név kivételével, ők Anthony Head (Buffy, a vámpírok réme) és Torrance Coombs (Reign).

A sorozat trailerje alapján mindenképpen nagy izgalmak elé nézünk, kár, hogy 2017-ig várni kell rá. Mindezek után pedig a könyvre is nagyon kíváncsi lettem.

 

 

forrás: MédiaAddict

Hasonló hírek

Másnak is kialszik a fény

Edit

Egy hajléktalan férfi ült a zongorához, pár pillanat múlva mindenki könnyekig hatódott! – VIDEÓ

Mazsi

Megható! Így búcsúznak a sztárok Klapka Györgytől! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------