Hirmagazin.eu
Főoldal » “Tettem, amit parancsoltak” – döbbenetes dolgokat állít a villanyszerelők meggyilkolásával vádolt É. Imre
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

“Tettem, amit parancsoltak” – döbbenetes dolgokat állít a villanyszerelők meggyilkolásával vádolt É. Imre

A vállalkozóként dolgozó férfi szerint mindkét villanyszerelő él még, csak drogügyletbe keveredtek.

Döbbenetes dolgokat állít a két villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre, akit 16 havi letartóztatás után a múlt héten helyeztek házi őrizetbe.

A férfi a Blikknek és a Borsnak is interjút adott, amelyben elmondta: mindkét férfi él még, csak kábítószerekkel foglalkozó bűnbanda elől menekülnek.

Mint ahogy arról a Ripost is beszámolt, tavaly húsvétkor nyomtalanul eltűnt Mácsik Zoltán mosonmagyaróvári villanyszerelő. A családapa utoljára volt főnökével, É. Imrével találkozott az abdai benzinkúton, mert egykori munkaadója komoly összeggel tartozott neki. Mácsik azóta nem került elő, holttestét a mai napig nem találták meg.

É. Imre most elmesélte, mi történt azon a reggelen, amikor Mácsik eltűnt. Ahogy visszaemlékezett, már hajnalban felkelt és éppen az autójába pakolt, amikor váratlan dolog történt.

Mácsik Zoltán
Fotó: Facebook

Három sötét ruhás, nagydarab férfi jelent meg mögöttem. Azt kérdezték, nálam van-e az a pénz, amivel Zolinak tartozom. Nem hagytak sok választást, átadtam nekik a kilencezer eurót. Egyikük beült mögém, és a parancsára elhajtottunk az ikrényi telkemre. A férfi közben egyáltalán nem beszélt ve­lem, aztán együtt mentünk Zoltán elé”.

“Visszamentünk Ikrénybe, ahol számon kértem Zoltánt, hogy mi volt ez a cirkusz. Feltételeztem, hogy köze van ezekhez az emberekhez.

Azt mondta, ugyanabba a helyzetbe került, mint korábban Orlik Vilmos: villanybekötéseket vállalt egy olyan ukrán csapatnak Szlovákiában, akik marihuánatermesztéssel is foglalkoztak. Ő ebből ki akart szállni, de megfenyegették, ha nem csinálja tovább, a családja fogja bánni.

Azt mondta, el kell tűnnie, ha életben akar maradni. Ehhez kérte a segítségemet” – mondta a Borsnak a férfi.

A három tagbaszakadt férfi közül kettő letérdepeltetett, egyikük pedig fegyvert fogott rám és utasítottak, hogy segítsek Zolinak.

Csak annyit kellett tennem, hogy egy hónapig senkinek ne mondjak semmit az eltűnéséről. Ezt megígértem, majd gyorsan eljöttem. Tettem, amit parancsoltak – mesélte É. Imre.

Orlik Vilmos

É. Imre története azonban még nem ér itt véget: szerinte a másik villanyszerelő, Orlik Vilmos jelentkezett nála nem sokkal azután, hogy a családja jelezte a rendőrségnek: sehol nem találják szerettüket.

“Megdöbbentem, amikor találkozóra hívott, én is úgy tudtam ugyanis, hogy eltűnt. Azt mesélte, hogy ő és Mácsik is voltak kint Szlovákiában, ahol ukránok kábítószert termesztenek. Az ő feladatuk volt úgy megbütykölni a villanyt, hogy ne legyen hatalmas a villanyszámla, szóval gazdaságosabban működhessen az úgynevezett vállalkozás. Nem tartom kizártnak, hogy ennek a társaságnak köze van az eltűnésükhöz. Persze, az sem kizárt, hogy a fekete ruhások Mácsik barátai voltak, és pont az ukránok elől szöktették el, attól tartva, hogy valami komoly baja esik” – mondta el É. Imre.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

 

Hasonló hírek

Rendőri intézkedés a Lánchídon! Oszd meg!

Géza

Rablógyilkosság, majd fogolyszökés – 35 év fegyház lett az eredménye

Géza

Országos összesítő

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!