Hirmagazin.eu
Főoldal » Tetkóval szentesíti milliós nyereményét anya és lánya
Bulvár

Tetkóval szentesíti milliós nyereményét anya és lánya

A Piramisból ismét milliókkal távoztak. Niki és Móni, ahogy szinte egész éle­tükben, úgy a nyereményükből is költenének egy közös emlékre.

A TV2 game show-jában általában olyanok játszanak, akik a magánéletben is képesek megbízni a másikban, és erre remek példa a hétfői adásban 2,7 millió forintot nyerő pécsi anya és leánya. Mónika a lányával, Nikivel járult A Piramis elé, és a műsor során kiderült, hogy Niki legjobb barátja is az édesanyja, akivel szinte teljesen azonos életutat járnak be.

Nem csak szoros kapcsolat van kettőjük közt, életútjuk is azonos.
Kép: Borsonline

– Nagyon sok közös van bennünk, mindketten nagyon sírósak vagyunk, szeretünk közös programokat szervezni, de még most egyetemre is egyszerre járunk – meséli a Borsnak Niki, akinél csak édesanyja szorgalmasabb, hiszen az asszony munka mellett küzd az ápolói diplomájáért. Emellett pedig egy másik, életre szóló kötelék is készül közöttük.

– Már régóta beszélgetünk egy anya-lánya tetkóról, amit én már egy éve meg is csináltattam. A kis hercegből a rózsát tetoválták a tarkómra, azzal a szöveggel, hogy my only one, vagyis az egyetlenem. Mivel van egy testvérem, ezért anyu ugyanezt nem varrathatja magára, de lassan megtalálja a számára megfelelő mintát – mondja Niki.

Esküvőt és nyelvvizsgát fizetnek a pénzből. Kép: Borsonline

A megnyert összeg rá eső részéből Móni anyukája a diplomájához szükséges nyelvvizsgához venne leckéket, míg Niki esküvőre költené.

– Még nincs kitűzött időpont, de a jelölt már megvan és tud is róla, hogy össze fogunk házasodni. Majd lehet, kölcsönadok neki egy gyűrűre – meséli nevetve a lány.

Forrás: Borsonline

Hasonló hírek

Ez a férfi elhagyta a terhes szeretőjét…és aztán kapott egy képeslapot kilenc hónappal később

Edit

A nap képe: Curtis és menyasszonya már dolgoznak a baba-projekten

Géza

Megdöbbentő felhívást tett közzé Schmuck Andor!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------