Hirmagazin.eu
Főoldal » Terrorveszély: megerősítik a Magyarország-Norvégia meccs védelmét
Sporthirek

Terrorveszély: megerősítik a Magyarország-Norvégia meccs védelmét

Csü­tör­tök este ha­zánk fiai 1-0-ra nyer­tek a nor­vé­gok ellen az Eu­rópa baj­noki pót­se­lej­te­zőn. A va­sár­nap este meg­ren­de­zésre ke­rülő vissza­vágó Bu­da­pes­ten lesz, ami­nek a biz­to­sí­tási ter­vét, az UEFA-val egyez­tetve át­ala­kí­totta a rend­őr­ség a pá­ri­zsi vé­reng­zés miatt. A fé­le­lem nem alap­ta­lan, a fran­cia fő­vá­ros­ban is cél­pont volt a pén­teki Fran­cia­or­szág-Né­met­or­szág rang­adó.

A párizsi terrortámadás miatt a magyar rendőrség úgy döntött, hogy a vasárnap esti Magyarország-Norvégia meccs biztonságát megerősíti. Az UEFA-val és az MLSZ-el egyeztetve, a rendőrség vezetői úgy döntöttek, hogy az eredeti biztosítási tervet újragondolják, hisz a pénteki Franciország-Németország meccs is célpontja volt a terroristáknak.

Vasárnap este a szurkolók sokkal több egyenruhásra számíthatnak a Groupama Aréna környékén, ahogy az érkezési és távozási útvonal is meg lesz határozva. A stadiont és környékét előzetesen tűzszerészek vizsgálják át, és folyamatos tűzszerészi járőrszolgálatot is biztosít a rendőrség.

Az MLSZ úgy döntött, hogy a kapunyitás időpontját is megváltoztatja. A stadionban 18 óra 15-től lehet bemenni, a szurkolóknak az új biztonsági intézkedés miatt alaposabb ruházat és csomagátvizsgálásra kell számítania.

Groupama aréna

(Fotó: MTI)

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Döbbenetes úszás, mindenki a magyar úszósztárt csodálja – VIDEÓ

Mazsi

Ezúttal Szabadkán nyert a Veszprém

info

Új csapat, új remények!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------