Főoldal » Terrorveszély az Eurovizión! Bármikor lecsaphat az Iszlám Állam!
Külföld

Terrorveszély az Eurovizión! Bármikor lecsaphat az Iszlám Állam!

Alig két hete jött a hír, mi­sze­rint az ISIS véres me­rény­le­te­te­ket ter­vez Stock­holm­ban civil cél­pon­tok ellen. Ké­sőbb az is ki­de­rült, már leg­alább 7 ter­ro­rista tar­tóz­ko­dik a svéd fő­vá­ros­ban…

Milliók várják világszerte az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti döntőjét, a nagy versenylázban azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az Iszlám Állam fenyegető svédországi jelenlétéről!

Április végén járta be a világsajtót a baljós hír, miszerint a kegyetlen rémtetteiről elhíresült terrorszervezet Stockholmot is megjelölte célpontjaként. Svéd hírforrások szerint az ISIS hét vagy nyolc tagja léphetett a skandináv ország földjére, hogy civil célpontok ellen terveljenek ki véres merényleteket.

A terrorszervezet ráadásul korábban arra figyelmeztetett, hogy egyetlen hatalmas tömegeket megmozgató esemény sincs biztonságban: Bárhol lecsaphatnak!

Természetesen a dalversenyre megerősített biztonsági intézkedésekkel készültek, és eddig szerencsére semmilyen atrocitás nem történt. Így egyelőre nincs miért aggódnunk, nyugodtan szoríthatunk Freddie sikeréért.

Terrorveszély az Eurovizión! Bármikor lecsaphat az Iszlám Állam!
(Fotó: MTVA)

Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az idei Eurovízót – mint minden más nagy eseményt – az egész világot félelemben tartó terrorfenyegetettség árnyékában rendezik.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Többen meghaltak egy repülőgép balesetében Németországban

Géza

Drónnal fotózott a Vatikánnál két izraeli

info

Bátran veszik az autókat az amerikaiak

info