Főoldal » Terrorveszély az Eurovizión! Bármikor lecsaphat az Iszlám Állam!
Külföld

Terrorveszély az Eurovizión! Bármikor lecsaphat az Iszlám Állam!

Alig két hete jött a hír, mi­sze­rint az ISIS véres me­rény­le­te­te­ket ter­vez Stock­holm­ban civil cél­pon­tok ellen. Ké­sőbb az is ki­de­rült, már leg­alább 7 ter­ro­rista tar­tóz­ko­dik a svéd fő­vá­ros­ban…

Milliók várják világszerte az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti döntőjét, a nagy versenylázban azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az Iszlám Állam fenyegető svédországi jelenlétéről!

Április végén járta be a világsajtót a baljós hír, miszerint a kegyetlen rémtetteiről elhíresült terrorszervezet Stockholmot is megjelölte célpontjaként. Svéd hírforrások szerint az ISIS hét vagy nyolc tagja léphetett a skandináv ország földjére, hogy civil célpontok ellen terveljenek ki véres merényleteket.

A terrorszervezet ráadásul korábban arra figyelmeztetett, hogy egyetlen hatalmas tömegeket megmozgató esemény sincs biztonságban: Bárhol lecsaphatnak!

Természetesen a dalversenyre megerősített biztonsági intézkedésekkel készültek, és eddig szerencsére semmilyen atrocitás nem történt. Így egyelőre nincs miért aggódnunk, nyugodtan szoríthatunk Freddie sikeréért.

Terrorveszély az Eurovizión! Bármikor lecsaphat az Iszlám Állam!
(Fotó: MTVA)

Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az idei Eurovízót – mint minden más nagy eseményt – az egész világot félelemben tartó terrorfenyegetettség árnyékában rendezik.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Elfüstölő mobil miatt szálltak le

info

Fico szerint Magyarország tiszteletet érdemel a menekültügy kezeléséért

info

Fillérekért utazhatunk majd a török tengerpartra!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------